<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分
返回列表 回復 發帖
4 W7 F3 l# b6 [5 q# u: H, o0 }8 V, X  b# _; D
你都覺得咧,多謝你支持我,我係版務區還發咗個貼,去撐下我啦,直情就趕客走
1 i* `; p) L# @: F0 m3 ], w; a  xaiqianli 發表於 2010-7-25 10:59 PM
1 H8 O3 m& [' ~6 C; l+ }& ]; z
( l4 b: p& n+ F/ f係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  # j3 F0 x, M# F( B9 `% b
「威望」換「流量」7 c/ x8 o- D6 x4 ~" p3 k% D% u6 V
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits! g3 B, ]/ u, ?5 F
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:11 ]1 z3 z$ O/ e* F
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1, 吾明再問
! }/ \3 W4 @5 v8 K) Q( T2 K
7 N- T* @) |+ z
係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「」換「流量」/  : [2 N, K$ r: R: R3 P0 x
「威望」換「流量」2 k+ J' Z0 p2 v" P! ~+ @5 ]
http://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits- k+ X. F, C' b  n; u
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...
1 ^. C/ l; U  \  a7 u3 C9 Q' Aktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
2 \' a# H4 z( e! G4 b2 l
你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
, D% x7 d: h# \0 g( q

; z5 j) T9 G& y0 h# H& [係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
* N- D" {  _$ u& O; c「威望」換「流量」
1 g0 C$ D$ r+ chttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits* v- H; d( f% J8 a4 N
依家, 每發一個帖會加 2個魅力. 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比 ...  r& y  L# `$ S; u3 g) d
ktwu2007 發表於 2010-7-25 11:04 PM
懶叻, 過哂你D分比人啦
" j0 j8 w( T7 L5 N  Q你好啊,重點係依家連發一個貼,5嘅魅力都無埋啦,唔信你去睇睇
7 ]. q. G2 K; s; V! qaiqianli 發表於 2010-7-25 11:14 PM
2 N+ c+ w2 Z( ^! a- }) {

0 M6 A" W5 V$ c7 e' b1 B8 H$ U我又唔覺係問題 7 z& i  E" O* w, m
咁樣, 就可以少d 廢 post
# E) }4 R7 [8 `4 v3 Z  E% |5 I, U% `% ~- Q+ b' V  T2 L
咁你咁多分,俾啲魅力分我得唔得,唔該你
) l5 m+ E; ~7 N: i" Laiqianli 發表於 2010-7-25 02:45 PM
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??
懶叻, 過哂你D分比人啦+ Q+ c( v) m/ a0 F
d228216 發表於 2010-7-25 11:22 PM
" T8 }6 B5 E3 E1 |( l: d. [1 x0 f2 p* X' V. G2 r
比條生路行下
你成日候住人地D魅力 , 用威望換流量唔得既??2 P/ c$ f% }; g5 l5 D" `
d228216 發表於 2010-7-25 11:24 PM
4 N# _6 l$ \+ r3 m, F/ ~) f
3 Y% z- h) G7 O# U6 m* S0 v你睇睇我流量同威望,你咁鬼多俾啲嚟用下都唔會用你幾多啦,咁溝屎
- @4 U; u! A/ R2 n; o
8 m8 U, q" e, P/ ?0 o: ]$ |& G
比條生路行下
( `! b, I  {4 S2 tktwu2007 發表於 2010-7-25 11:34 PM
$ W) @, w9 _7 Z& ?1 M7 q
/ h  S: J" D/ J9 {" k+ s邊個又俾條生路我行下?
' s! R: x5 ^5 C$ O4 }

- z" k" g  w% v邊個又俾條生路我行下?
, ]; E& a  U- C" u- eaiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
* u# k7 Q% N! H& Z' R2 J5 v9 g( n
7 m9 q' l3 {. S4 t9 x) R$ ?7 |/ `. t係尼個 26fun 論壇, 有一個好得意o既玩法叫用「魅力」換「流量」/  
6 e* a# z+ A4 [% b, M' C% i「威望」換「流量」
: J- M1 w! |- R6 Uhttp://www.26fun.com/bbs/memcp.php?action=credits7 Z; d8 [2 F6 J) K0 _5 c
依家, 你可以用魅力去以上的網址換流量, 比率係 5:1) `0 \' I  ~% l
而「威望」換「流量」, 比率係 1:1
5 g% s# {! V8 }7 |1 V$ X! {
; j+ M6 P1 z3 J3 Y, A& u' c+ d. t, x( e- {4 m4 L  t: w1 D
其實, 你明唔明尼段野, 講乜
8 \/ z  R6 _0 c5 c, V  G" L2 m錢可以自己辛苦努力工作賺, 分都可以.
4 {7 f) P* K; z同一道理, 你可以乞, 但係做到咁殘做乜.....( d$ Y6 `- R6 s. g; W$ g
你做左d 咩出尼, 管理層會知, 會睇....0 z5 D3 `8 o% ~% c" o0 Q) C
你信就繼續發帖, 支持 26fun 啦
3 z! _4 b6 E0 V8 c4 hps:切忌洗板
9 W8 u; o9 ]3 E1 q* M  s/ B( b; q: ^. o9 u! k) k* _5 Q
邊個又俾條生路我行下?
" J8 s  [/ B4 z) k7 ]aiqianli 發表於 2010-7-26 12:25 AM
' A  c3 T/ ^8 t( a2 \1 Y4 h* @/ H
26fun 係論壇, 主要係比人發表意見, 或者吹吓水, 如果想下載相片之類, 新聞組咪重多.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 救命啊,版主,管理者們,沒有分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。