<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?
返回列表 回復 發帖
不知道,無喇喇上左黎,便Bookmark左再上0 i" O+ O2 ]% ]+ D9 L

* t9 a* c$ D* U~~哈哈哈,那兩口子的快樂不必為人所道啦...
, E/ h9 V% h+ f0 j1 s一個上得(開)浪,一個上來漫(游),也滿自在~~; q3 V! x- G* G6 d% |2 o6 \

" [( S, o% _0 N7 Z' A[ Last edited by DXneo on 2005-4-19 at 01:24 AM ]
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:20 AM:! l! p4 R8 m* V- ~, m0 f

7 X+ P0 M& l% k就算係欺詐作弊都係好浪漫咁欺詐作弊!
3 X3 j; r1 F% {% g
: X$ K! z9 J1 q9 T: B$ v; gthat's ok.. this is better
4 [5 n3 A3 e6 V; h! T' Xgood on you
Originally posted by Rika at 2005-4-19 01:23 AM:
2 I: s7 A1 e3 d9 c; i( u& L5 G1 H/ q5 g6 K& i

" n" n% M' l( dthat's ok.. this is better- s1 y9 c+ \# U; v" c5 b2 {0 ~
good on you
- t8 t  A/ W) G; H
哈哈哈!
7 G$ D& u3 W3 F+ I! G去吓睇我D留言吖!
Originally posted by DXneo at 2005-4-19 01:21 AM:7 N& O0 C+ W4 a& W$ l
不知道,無喇喇上左黎,便Bookmar ...
, W# S. b: _2 K3 i) z, S( s
係架!
經常四處游,游游下見到幾有趣又加入了,如果冇Mark到便不會再來了...
* e& L- W5 M+ G! s有太多正網也是遊過一次之後找不到~~
Originally posted by Lincoln at 2005-4-19 01:29 AM:
4 L# ?/ F6 r5 p# C  i( `1 [0 c& Z( S
哈哈哈!
2 n# s* R1 U. r: N' d& W/ h" [去吓睇我D留言吖!
) R- k$ B: s5 ?, h8 \4 \
$ v8 w7 y# ]" v* X% U
你D留言14page..... 6 f2 e$ A1 d3 g4 h* D+ k
i found that you live with your boyfriend.. and using his account
; w* {1 V! J! X7 Qtoo long.. can't read all
朋友介紹
好耐喇wo....2 P6 i* N! R9 I6 W; u8 V6 ?
唔太記得,好似係係yahoo定timway打朋星相之類既野搵到....
You stfu plz"
Originally posted by JCer at 2005-4-19 12:22 AM:
! _0 H% Q! a4 j- n2 I' ]+ p呢個話題...幾日前講過...
$ t8 D9 f& i2 H) b9 j0 p我係yahoo seach 的
9 h0 q( D  C1 ]9 X" j) J, e+ |; z3 N2 l
幾日前講過...我係yahoo seach"KELLY"...
有次無意中發現以前暗戀果個人做左脫星,上網搵佢D資料果時就黎左lor..發現呢度勁多人中意佢lor...大家明我講咩架啦...其實幾hurt架...唔好打我= =
愛死雷凱欣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 點搵到entfiun呢個網?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。