<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架
返回列表 回復 發帖
我個名好容易認.好容易估
* @9 J( o# h  K0 u/ y/ C& [' L2 B2 i* P9 `
Honey <--自然係Honey啦~  唔洗解釋^^"
* w/ Y! j( I+ ^( P- p7 THaraJuku <--前台灣女友個英文名  所以用左呢個  解作 日本 原宿
4 o- D1 L' w( v
; @9 j+ f: i8 s8 y唔記得講埋頭象tim~/ c" L1 L9 D5 e
原因又係好簡單...
3 j% H# N# l$ i階因Harajuku好鐘意Avril   搞到我又鐘意埋
) D, W; i. v: j1 D/ T) B咪用左Avril黎做頭象囉~4 V5 H( c( p0 a% ?9 m! b, X; w

8 i9 i  q% R6 h7 u; l" M& l8 p[ Last edited by honeyharajuku on 2005-5-10 at 05:38 AM ]
   犯  O
       / _ O__,
   賤  LL  //  LL &
------------------------
個網名係 rym82, 四年前開始用
# j8 p1 t& ?! y. l0 x查實 rym 唔係我個名, 係我個名既度抽 d 英文字出黎
) z" @0 h1 z- l& s6 ]因為我本身個名好多人用, 搞定申請野果陣成日同人撞名
& F8 p5 I  B: I% G' y+ X所以揀個無人用, 又唔長, 又易記既
5 F3 ~' l1 i& Z& q& Q咁岩以前教我書既鬼佬叫 Mr. Rymer, 可能因為咁, 偷左佢一半個名...哈...
4 y7 h& r# I4 @- P& R' z* X$ n( H* s1 I8 K
82 就係出生年份啦...呢個名都差唔多用哂o係其他地方0 e- }- {5 Z# O
所以如果o係其他地方見到呢個名0 {; H9 l8 ~$ }5 P. s
九成九都係小弟黎; E: T! b0 u+ Z+ [& C) J
% Y, Y3 [/ g7 B$ V
頭像就唔知貼乜好....有諗過貼將自己改左既自己相6 ~2 r* ^4 `  x! D- q5 g
黑白既...黑到睇唔到咁濟....不過如果俾人解碼返
3 M/ ~# I5 I. g. q咁就 @@, 所以都係遲d 先諗下用咩頭像
我網名+筆名都係用呢個 1 x3 U& B9 ^  t8 B5 D/ R
RICOJOHNY0 M; `$ S$ y6 Z$ A5 {; h
無咩特別 通常d人用johnny,好易撞,所以我寫少個n囉
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-6 12:59 PM:7 u5 O- Z$ k  W) U' Y: u
my real name is 鵬
0 E% i. U' E& c( iso my name in...
2 z4 {! J* f% N5 {9 o: N
' p+ V& z  S+ ^$ k2 Y4 O4 ^
你唔係姓李掛
Originally posted by at 2005-5-14 01:08 PM:
8 G# d/ B$ ~8 P( V6 ]. @5 O9 x4 K: f! a7 U& T0 D
* X" z- [; D6 V9 [8 n% m
你唔係姓李掛
6 U7 g" z( o+ j# Y# H: U李亞鵬
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-14 01:10 PM:
( T4 r' \) M: O" }, C3 t/ c# B, a7 J  I
李亞鵬
6 Z1 U4 {0 t$ v* shaha~叫亞鵬/單字一個鵬都好出名:cool:4 Z8 y, Y- n1 R' W$ y( [

, ^% |  F+ K% m) |7 ?講下個名..  p8 l. e5 m2 f
因為我捉棋唔按章法又很多時出奇制勝,用一個字係因為易記而我又懶...' c' Q% U* u$ R5 E* Z
頭像?bcos i love her
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/06吹水加分題]其實大家既網名和頭像有冇特別意思架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。