<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見工一問....
返回列表 回復 發帖

見工一問....

問你優點...你點答好 ??
5 N/ ^7 ~: ~( X- J5 B6 l# g  ?" Q5 n9 @, w! f9 P, q
我真係又唔知點答好.
你另一個post就話d女同事著吊帶, J2 d$ ~  X: g9 b; g5 T
即係你做緊野啦
% Z* X( c, V4 L/ R% c# M你點會唔識點見工呀
3 q2 }- @( V) g' z4 X* m- Y4 B1 R" \: k2 p) z

/ Q) J. m+ w: z+ d6 N3 G3 z你答佢你最叻呃post啦
Originally posted by ch.chak at 2008-7-3 08:41 PM:1 B( a4 I5 _% w# }3 a
你另一個post就話d女同事著吊帶
, X! F5 H) K7 o* W7 x! o6 @- e) C+ M即係你做緊野啦
4 n6 m/ L; j4 R0 ^2 u  r你點會唔識點見工呀
% V6 C3 p: ^3 z  f7 g7 [; u3 d) b1 p6 |8 F4 @5 B
& m1 F5 c% c5 ]$ G! S! M8 s
你答佢你最叻呃post啦
2 K7 x2 k1 r% J9 Y  P* x. G
呃post都係限於網上姐9 t8 w# V6 D# ^( B+ H8 f3 G0 ^8 D
現實有咩叻真係唔知wo
Originally posted by SCM at 2008-7-3 08:43 PM:- ?$ U- |7 c5 e5 f) D" w' _3 s4 j' h
  j# r# L8 U) B1 F/ i8 f4 e% e
呃post都係限於網上姐
* R0 i$ N3 Q5 ]7 X) X現實有咩叻真係唔知wo
: e4 N. E' b+ C- i/ w
咁就答佢最叻上網呃post& L; _  y0 U) O# i
同埋撩版主等人ban# a$ |- Q- ~% m
老友, 周圍都"見"你, 明呃 post  WOW~!
Originally posted by xsx8989 at 2008-7-3 08:33 PM:
0 h: ?( _& X% n問你優點...你點答好 ??& U3 @/ v: x" y# y0 U' P6 \

( N0 M1 j1 l0 h; A我真係又唔知點答好.
" m( s# k8 N: ^. n" t- V* T
$ r9 u5 E# n* A, C

2 o+ y. ?! i( G) W1 E/ t  ~# E! V8 t嘩!!嘩!!嘩!!自問自答中既最高技巧咼 9 B& e) j1 ~2 V/ G  @) o4 e6 z6 ]- D
9 Q6 R& E9 R6 \6 |0 C  ?. p
刀係果句啦~~閣下既自閉症睇黎越黎越嚴重 ............... ; j/ }, u9 d2 t' `1 @
+ I: J6 c% e, Z" X. p+ O
翻發次數甘頻密既!!8 Z& q, l+ c6 ^* c2 \
# L* J& ?* ^& J1 v9 i
[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-3 at 08:55 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 08:52 PM:9 T1 L/ Q4 y7 P- f

& t3 `. I# Y# y! m* W
7 L9 M1 }8 M3 P/ o
- J- P; t' U& s  I- ?嘩!!嘩!!嘩!!自問自答中既最高技巧咼
+ B. T" _* m* v* L! t* n) a& D; H) @6 ]( p) _: V) L
刀係果句啦~~閣下既自閉症睇黎越黎越嚴重 ............... " N4 y7 k) L- e! T( a* D
/ n  p( Z3 n% x
翻發次數甘頻密,阿門!!
1 r) C* B- q6 ]4 [
請勿用宗教用語黎講笑
Originally posted by xsx8989 at 2008-7-3 08:33 PM:
" ~' T. ~0 y- o* C% Q- t+ d問你優點...你點答好 ??" e  @# Z. R1 J. B5 g
5 ~$ s# ^# ]. w' h' U/ }5 `# A
我真係又唔知點答好.
0 p) ~, g6 d- i% u7 r
1 Y& \" \" a8 ~* F! d
唔知點答,咪唔好答囉
1 }, b1 ^5 f' S  N1 B: E& i
) [0 a+ W$ ~$ B6 B8 @日日去乞錢買六合彩,包你發達
我是一隻來自南極的北極熊.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 見工一問....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。