<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 20:37:3 S' ?) c. |8 q* S5 F

/ x  X6 x1 y2 S! U4 i) n& l# \$ G2 j( u. Y1 m
Z字頭,2字頭......0 W8 y3 m8 Q, z
仲未有人答到我個題問
1 t* I: ]& l, m% B3 M5 m
: T# K3 i( @5 X8 S( Z8 L+ D要問c仔先知~~~
Originally posted by AWU at 2006-2-14 02:39:& P0 [+ T# C, r5 ]8 N7 I1 F' I3 B$ n2 N( N

1 }# L# [7 V0 B) |" q8 }1 V6 Q
3 b' D' W1 ]6 U6 A/ C& bSAME SAME
3 }6 f- u% r# ]  V3 d

' _6 E' e0 C1 J; P- ]; ?" D" Y9 OA師兄~
Originally posted by garycheung at 2006-2-14 12:51:
1 K! R( L; |* V. q! ?, ]6 d* Y' D* i9 c/ j& H8 m
NO....起碼3張野
; ~0 p2 i- [/ u- \3 K, J  L
: H8 n8 W+ v6 }4 Z- }0 N' G比你知道添~~~
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 00:18:; S* B$ b8 ?* Y/ m6 x; V: V
本人的身分證號碼是英文字母Z 作開頭的,咁樣Z O既組合完左之後係用乜字母開頭?+ x/ Z5 J! j8 z2 M& Z% y
近期出世O既又用到乜野號碼?
* G4 c8 Y* j! y& |( ?$ D, k! O好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 22:47:
# m! b4 S9 Q8 h' X1 f0 I2 b+ B/ @: R  u
好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
& ?3 i! F! Q9 |* Z
4 q0 r6 q0 Q! C4 ~+ e$ Z9 M  D, H& J
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
# @+ R3 g; R7 ?( Q$ K! a, z- M) X. }; D! G* X2 j
講笑~唔好嬲~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 11:58 PM:
( L5 E5 r, O  r- h0 |5 W9 E  u5 Q& z8 e, H/ X7 P0 b
, u* [2 P" S+ x% N1 v
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
6 E) m4 ~' T; x. {7 @7 D0 \" J6 |3 d7 i
講笑~唔好嬲~~~
; |! W  [  `* }3 y+ l0 K

- e  q. |1 W3 X# t$ H4 V, @6 T好少聽人講"我唔係pk", r6 X: v1 U: t, ?$ k+ l
通常都係講"你條PK","你就PK"
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 23:58:$ E6 C5 v( E: C) ^+ Q
1 e* _" ~* k0 K) D4 k

- i/ y, w1 A: n& C唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~! u/ h1 U" p/ v3 O3 [/ g
2 A6 _1 Z& |; x6 f/ n8 m2 O
講笑~唔好嬲~~~
' B' n* \  h/ j% L  F) T
咁都會嬲?乜原來我咁小器架?
網上身份誰不『機密』?
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
Originally posted by 阿感 at 2006-2-15 00:08:+ F! N8 C( j7 y) w; T2 \
" A% q! f$ T" R4 ?+ I4 l
, a2 d/ _  V. k5 W+ @3 ^  y, ?
好少聽人講"我唔係pk"; c7 i, H* E4 }2 ^# _
通常都係講"你條PK","你就PK"
; x8 i7 J5 @; z- n: G- }5 w9 b9 L# J7 v$ w; v
講完"你條PK"之後, 對方咪會話"我唔係pk"囉~~~
Originally posted by newman2005 at 2006-2-15 00:08:
! H" w+ l" A  c4 Z好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
% w; t1 `$ D! U' b6 _# u: _
3 N* ?- h% \$ \7 }! c% @
咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。