<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
我都試過類似經歷
6 _' p8 Z) P  q5 S不過當時條仔o係佢後面無遠0 _- Q3 H) J" v' _: G9 c
我問個女仔有無事,佢搖搖頭
# D  z( l0 J6 \. I+ `咁我就走啦!當時我得15歲
. v6 v& e' A6 c個男仔係飛飛地
  ~8 B$ C! \' }4 \+ k1 d番去諗番,都覺個自己命大
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:42 AM:2 r4 E* n& X% L9 U" o
我都試過類似經歷# L1 x5 @& i/ ]
不過當時條仔o係佢...
2 [5 v5 o8 s( w2 V1 t! ~+ a
如果甘既清況4 {9 w! l, e( l% ^8 {8 f
我多數唔理; {& y" W) |) e
因為條仔都係後面
7 i' p6 R. Z3 n( ?除非你識打兩手, ]4 E- G5 u1 ~3 t% S
重要面對佢有可能吹到雞出來既清況5 i! V8 ?; Q; e  ~- }0 {
先走到安慰佢
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:34 AM:' X5 D. X4 ?7 U
做得好
+ g4 N1 V0 f: o- f- l& ^比著我都會甘做$ i8 q/ Z7 Q. u
無lala有個...
) u5 g! w, K4 n, O. t2 t% Z1 o& f$ Y3 z
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 11:50 AM:% j" b) C4 J, e9 x  V6 p7 }

0 x) w, Z4 O2 {4 _' Z如果甘既清況
2 e% l1 ^1 W5 v+ _我多數唔理
& j# g$ p$ I1 L6 B2 \! t  F  H' h因為條仔都係後面
; U+ p. o6 X$ |除非你識打兩手
! g( h$ ?) B4 d/ I重要面對佢有可能吹到雞出來既清況/ O2 Y3 k9 s( e1 N9 S1 u
先走到安慰佢
# l. r9 o* p7 ]5 p. @. g& n
因為我見佢好痛苦咁坐左o係度9 F8 X- Q! e! s- Y4 B
而個金毛飛就無理佢,食緊煙  W4 w$ L7 O* E1 `& X* V, y7 g$ r
打兩手?我果時得15歲咋0 c( i1 E" G( f- p8 Y
打鬼咩........( Y) r% n5 j$ h% H4 u
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 11:55 AM:
. j3 Q: v  g; _( u
6 H: b  Y5 j; R4 t因為我見佢好痛苦咁坐左o係度( z* ^7 b1 w. q
而個金毛飛就無理佢,食緊煙
) v4 B2 u, _- T/ B, `5 K打兩手?我果時得15歲咋
5 Q3 i, l9 P( @; }) r! I打鬼咩........, h+ X- H0 J6 M. i5 ?: ~
不過我自己都唔知點解當時夠薑走過去
5 C6 O9 E: Y4 M1 Q8 @4 m唔一定
% C/ _: o6 M* e8 i/ F# A可能你識柔道空手道
. @+ C2 r9 \0 ~由細學到大! C' `8 W% ]" @, K# e9 b7 z7 E
甘就夠打2 r0 o; A0 s6 @* }1 m$ I8 |. A
不過見到甘都無謂搞事5 s" t" z! Q; k
多一事不如少一事
Originally posted by ronald001120 at 2007-8-23 12:02 PM:+ y" R; H0 R: C) [

( Q+ d  o% v! M# w9 P1 S% l6 o唔一定3 y7 c8 G9 t( f6 r
可能你識柔道空手道% t% e7 }. y2 E- |% F/ Y- N
由細學到大
9 j+ h; A: g1 Z/ p& M甘就夠打
5 J* s+ C' j( m, ]" V3 C) Z不過見到甘都無謂搞事# [# |: g9 ~6 t# [, I
多一事不如少一事
7 p% {& c. r4 K4 g# C
無呀!咩功夫都無學過。
  F4 P, I! y/ S7 i" v交就打過幾場: o- t3 Z) z0 h% i' X
個女仔搖頭話無事啦!
- [: J" s3 V% S咁我咪走囉
Originally posted by 自由神 at 2007-8-23 12:05 PM:) s$ e# o9 \. R" F  O) X
! t" q3 c$ I" C4 D" O. U% |
無呀!咩功夫都無學過。
" Y5 }0 j7 G1 P! u2 m/ V  G交就打過幾場
: M$ M( `" l& D, W! }6 k個女仔搖頭話無事啦!7 A  N  j, W5 |  x0 y# ?" Q
咁我咪走囉
" S' J  C( i5 [! P9 |+ m唔係話你識! o% B4 }% e8 u
我話可能者
Originally posted by d228216 at  11:50 AM:4 I+ G5 X! U* B  u& D6 a" R' M

) c8 e4 Z" D# E1 {& N7 r( t' U) n  |. U, q% x; c
怕事又想幫人, 可以報警, 比咗差餉嫁, 有事梗係call 佢啦!
/ e% [$ [! ^- o! W) I
+ y  H" L2 V' x+ n4 D( z" ~又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
( Q6 M2 B8 K$ t) K+ g8 W& m( q( n# w% `7 S$ X. y; ?7 p  R
d差佬...ed情況靠唔住
Originally posted by 自由神 at  12:05 PM:  I% s2 Z! S2 F0 D1 S* h% R

/ {! \6 n+ }0 b6 W/ Y! a: `無呀!咩功夫都無學過。
/ k( @/ ?7 w! R0 z4 [/ F. f; E% R交就打過幾場
( A+ @# R& R( J/ Q! P, ?個女仔搖頭話無事啦!5 X; s  @- l6 _0 ]8 Y% O
咁我咪走囉
; B0 |( _% Z% d! m( B9 r3 U7 Q' D5 T! ?7 _2 a2 }5 r: L% x0 t
我e獲個女仔初頭都話冇事架...但係冇事就唔會喊成咁la
% g6 Q, F0 R9 T" c8 C0 n0 D
. I% r8 G9 h9 q' u8 x之後走左佢又喊過,喊得仲勁..., r( t  ~4 t! B( o" O
15米內都聽得到...
Originally posted by msv at 2007-8-23 12:26 PM:
0 y9 @, E% n5 u# q7 u6 z2 K( Z
; D  ~' K7 x+ b1 N8 _$ ]9 L6 W
又唔係怕既...比仔掉低姐,怕佢諗唔開去死炸...
( @2 K! ?- A& |, L+ U3 S3 F
8 z6 k& z% A$ c) y2 zd差佬...ed情況靠唔住
3 x3 c# y0 Q6 x( y- M$ o
我覺得報警都無用' k3 q! ]; Q2 f% K4 q$ ]& e3 @; }
d差佬信唔過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。