<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-15 00:25:( B; [7 m1 c' t7 ?+ e. T

[, ?4 o* P0 F; @* w
, G+ U5 u# A+ l0 F; {; |咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
9 |4 V! S- j3 v" u2 j/ z+ \
對!C、D、E、K、P、Z, 邊係順住落?
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-15 00:27:
* J8 T5 T2 e( K: c2 M7 j5 d7 H# C6 C6 p- b# x
對!C、D、E、K、P、Z, 邊係順住落?
3 }( n4 c3 J: I7 V, U2 |8 y! R$ r( x: z3 I4 j" l
呀~~~我唔知阿~~~好瘀阿~~~
各 Z 字頭 ge 人兄是否香港出生 & 介乎20~26
Originally posted by ronin0587 at 2006-2-15 01:22 AM:
$ T1 l# {. z! }9 g% o+ ^0 o9 Q3 {  r各 Z 字頭 ge 人兄是否香港出生 & 介乎20~26
% U. @& o+ Z9 \3 y! g% i* K! |# C- D) k' w1 u0 c8 z
我係
我唔係~~我係個 P 字頭
Originally posted by ronin0587 at 2006-2-15 01:30 AM:7 F. d( @! g* F! n" `
我唔係~~我係個 P 字頭
. t  y3 G6 G5 V$ M5 ?) d
___3 F! L  P# k! j  U
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 10:47 PM:! V7 x1 G# |0 M, ^2 }, S3 P

/ X  f/ r3 ^7 h. q+ L好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
P 字可能代表唔係香港出世
我18歲都係 Z 字開頭
我就Z頭,尾係(a)
! T7 x! J9 k6 m) s, v有咩特別????
車~~我都係Z字頭啦~€我19歲之ma
最愛打籃球~最愛唱歌
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。