<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronald001120 at  12:30 PM:: T2 }6 D6 K- @6 |& ~- q
1 E$ P9 Y1 y0 @  D# R$ y2 F
我覺得報警都無用
/ Y( Z7 J( F9 u$ @d差佬信唔過
  O* j: k4 G4 g4 Y# BD差佬泥到審犯咁審到時佢傷多2錢重
Originally posted by wind69 at  07:28 AM:, }9 h! @3 R: A0 `% Z
..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛....仲要o係舊咖啡灣
# O3 }' E! q6 F( p
8 v5 I1 |; m/ ?4 a4 |! |% d+ v碰上一個正在哀鳴號哭ge 靚女......./ f2 {& X5 N3 {# X8 q( D
& L' z# {* u# ^9 {" ]9 t
真係唔好怪我無人情味!係咁多不合常理ge情況下,
, r; }3 K2 d2 u9 e- }% }" r: Y8 H# Z# w; V
我一定會乜都唔諗就報警,然後以高速離開現場...
+ A2 R% Y( X: W' K; J2 L, p) X
! p: b6 m* u- y
所以呢,樓主...你確實係一個好人。8 N5 @0 p! w" A; M( s
  r! ^' z) n0 j. U+ q, s. V
但...當你提到她跟你們說
. K& ~: c; t5 v" p9 l
2 ]) O3 G9 t6 y"你地如果見到個著白色衫既人你同佢講佢女朋友好掛住佢la 唔該"
/ v- W8 I$ \* [0 t: g7 ?
* g( H: H2 K. i3 z我真係打左個冷震囉
% T- N( p1 _; [$ _) L+ }  m) k+ H

5 c' L0 g4 S; K* X0 A笑L死我* @$ m# L% j, [6 Q+ E& l
& J3 l7 s* r% ~3 j2 a

1 L$ E$ m4 d9 p3 a8 }1 _1 c' [: Z
- y# x* I6 r7 c2 \7 ]* C6 `, w% ~8 p1 S
x 1000
Originally posted by msv at  05:23 AM:
' ^' Y5 Q5 W' W, C* i& W我17歲差2個月-.-''
9 ^* Z+ G, n7 ]& \! T9 o* z) ~  u0 ^5 B% Y8 c/ \; a% l, F
不過當識多個朋友都好既...不過真係好膽心,好想知道佢點樣/..\
6 e6 H/ G5 i6 C0 ~
9 w8 k5 u, t: q6 h6 u
你係學生黎架咁細個又幾英勇喎
七月講呢d野真係好恐怖呢......
好波  7月夠膽做呢d事" J% h6 M) ]% u% P
Originally posted by wind69 at 2007-8-23 07:28 AM:% j: n$ W- R3 u% q
..係呢d日子...半夜四更...咁ge氣氛.....
8 a  W8 r5 |, ~3 Y: Q你...唔好講鬼故啦
& d7 R% Z4 E7 x3 ~& O% E不過著白色衫咁多人, 見倒都唔知點問 ) ~9 }& L5 z) _" ?$ ]
# O: x! K& R. o1 o6 G8 k, X/ W
樓主...冇卡片都可以寫低電話o既姐
- F) g( M( D$ L- h  |/ ~: U% n3 y) F2 m, l
如果佢唔係靚女, 你會唔會過去幫手架 - b8 h7 e- C& A8 Y/ M  F
心理學話靚女容易得到人地o既同情心同幫助架
唔係講笑,如果唔係7月我都可能去睇睇咩事0 g8 ]$ {$ [6 B9 r3 ]
依家7月..你真係大膽=/=8 E6 }( U; K5 f) p
俾我都走路-.-
good job, you just do the right thing that the men should do!!
: p8 _$ ~/ N& \1 E' Y不過你真係幾勇,因為如果她條仔殺出話你搞他條女,架都有得打,
# X* B5 R% O$ j; c# W2 @6 N好彩你有多幾個fd,又有單車,交腳都快D的,夜媽媽一個女仔實在太危險!
; W1 s& V8 g8 V) w
. w6 l& u3 p* m. k% c$ Q我都試過起MTR見到個問路得會考女生,去考英文oral,, L& w- L0 Y+ Q. Z$ `9 B* D+ b
她應該去柴灣考,不過她去左shau kei wan,就黎遲到添,* K- v$ y5 j5 ]& j) E2 o0 ?7 f
我拿拿聲幫她截taxi,仲問她有無錢,她話有,( s8 U: s  q7 C# i7 e2 H$ Y+ m  r
不過個女仔又好似唔急咁,我仲急過她,真係唔知她考成點... ...
. f" R8 v7 ]+ }: i& y
8 l  r. b: I5 k! B[ Last edited by 'nice' on 2007-8-23 at 04:37 PM ]
Originally posted by 艾力克 at 2007-8-23 03:52 PM:
% K7 r' W: h5 u5 U7 w0 i) k2 y+ o" R1 t8 a+ o
你...唔好講鬼故啦 . B* g$ d. c# l7 b* m$ \$ k' I: Y# U
...
3 q7 D' ~, M- A. p
係ar) R& z  W' z. |8 X
如果個樣好似果個8a 14歲女生甘$ V: B- B; `. p% M
一定好少人會幫佢
我想知果個係阿婆你會唔會幫?5 o+ t/ K0 a6 Z
仲會唔會想識多個朋友?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛3點幾同2個朋友係屯門三聖見到個靚女........心都up埋

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。