<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)
返回列表 回復 發帖

搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)

搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)...
; p3 I9 |+ j! J+ M) I5 s只要租個單位...把口掂..每月上門拉到3-4個客[入教]平均每人奉上5-10巴仙人工...好和味!!!% E: i' w8 D0 n) X" D! r- p
[你明點解通街成日有人拉客啦]...
; h: W- ]+ H  W$ b0 M我有朋友而家每月通街拉客...都有成2萬蚊個月..1 |. T$ L+ U2 @4 {0 G8 p: _9 s
# z; G/ k) T* V1 x: I  B  q* X/ [. v0 G
[ Last edited by magic on 2006-4-30 at 11:21 AM ]
睇完聞西後~我想入錫安教多o的~
Originally posted by YingTung at 2006-4-30 11:21 AM:
% `" K1 F0 ?8 w: i! ~6 M. Z  `睇完聞西後~我想入錫安教多o的~
......佢地D洗腦技巧好勁...分分錘..中招
我唔信教既~
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 11:25 AM:
, U! z$ ~8 [, l+ f9 O3 L( C! z我唔信教既~
" ^9 s, ^4 N$ O) U. q: R9 B" H2 [good...[佢地最會用人地人生低潮時入手..利用人性想找寄托的弱點..用煽情Lee招冼你腦......幾聰明都死..名咀黃x民都係咁中招..]
Originally posted by magic at 2006-4-30 11:34:
; T. @* d, b- \& C' i/ ~( [: S4 m; E9 Q' I
good...[佢地最...
+ c6 i7 z% U! y  A7 h; F
我二舅父就係信教,攪到有會計唔做,去讀神學,仲俾阿公話on9添(十幾年前既事)
# y; {8 m; z% K* S5 G+ R我唔信某程度上係受老豆的影響
.
其實係咪應該咁講..宗教本身係一回事, 教會運作又係另外一回事...唔同教會運作唔同, 有一d會係比較極端, 唔係咁正路..但當然亦都有正派既教會..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by 155220 at 2006-4-30 11:36 AM:% D% S* z5 N$ m7 }( P9 H

% a3 k/ h: o3 ~( [- f我二舅父就係信教,攪到有會計唔做,去讀神學,仲俾阿公話on9添(十幾年前既事)
- l$ @# I3 H$ U1 E8 A我唔信某程度上係受老豆的影響
+ B7 @; J5 R3 y9 u佢多數係感性的人......[人一感性就易中招...好多叻人都係咁..]
Originally posted by magic at 2006-4-30 11:39:6 m8 F- H* J* n" N: L# S

/ p! c# q: k8 u9 l佢多數係感性的人......[人一感性就易中招...好多叻人都係咁..]
' b: V* B1 q, U; u+ ~
0 W5 ?! o0 f0 `
如果臨死前信,有精神寄託都好既~
.
Originally posted by brightman at 2006-4-30 11:37 AM:
! i; Q6 J! m) t  W5 i其實係咪應該咁講..宗教本身係一回事, 教會運作又係另外一回事...唔同教會運作唔同, 有一d會係比較極端, 唔係咁正路..但當然亦都有正派既教會..
: t! F, t4 d. [! I5 J1 V不...正派的多是一些全傋洗腦的人來做...出發黠OK..但以徑盲目地相信..即使理性分析上[你來造物..who造你?..於是打橫來.話自有永有]..科學上己否定造物主全在..佢都不會理.[因己傋洗腦]....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。