<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖

急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

好急呀,我住將軍澳,唔識去呀!!明天就要去喇!!!仲要一早就要出門,唔該幫幫忙!!!
我愛長澤
相信呢度幫到你
/ l6 J2 R* w- x. W& ~: l( c* Xhttp://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:05 AM:
& I( t9 I9 F3 o8 J+ ^7 j相信呢度幫到你" h& e, _: T! {
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
7 X/ Z% P3 g1 R* _7 v1 j* ?

; e3 m* I, X) M6 H  w! WLoad得好慢......
我愛長澤
Originally posted by cheery at 2006-7-16 12:08 AM:( H' l$ O8 S3 X3 _% y& U
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
: g, `" z- q7 R$ s! J- J; e6 i
係咪要去長沙灣搭??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:10:
. e9 p" n/ f3 d9 a
; Y$ h$ r/ ]/ ]) O0 y8 I0 J
! r# ]$ E/ N; oLoad得好慢......
% S1 b6 B5 L/ r6 _! g0 J咁去apm門口搭62X啦
KIAN76
# W" ]3 j4 M7 Z$ @坐地鐵去荃灣先啦
! M" @! y" h5 D$ d荃灣有唔少車去市中心
9 \. ?" n8 ]+ \9 d: ]# B0 S仲有個巴士總站係mtr station附近; O$ j; `- b, X
自己查又得& Q+ t! r; }  Y2 k1 w- G% u
唔識去到再問人又得
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:11 AM:
7 ]% T  ?1 ^$ ~
1 J  a7 }; D! o. j- V  `% j, N4 C咁去apm門口搭62X啦
1 G# T; f3 s+ }) k$ X
4 u2 A& f& @  G- ]: J' h+ T% \* V
好呀,呢個近我呀!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:15:
7 X& j6 }, q. M! C; Y
. [8 v4 a1 l7 T  X
+ d+ D/ d% y4 I4 L& h' ^好呀,呢個近我呀!!
& |) E, {2 c- x8 q7 q) i- q
應該最快添
Originally posted by Azuma at 2006-7-16 12:12 AM:- N" I' j/ @4 K- O+ f
KIAN76
3 G. [& ?8 R8 i2 z7 t( {7 i坐地鐵去荃灣先啦1 `; `$ P. U( x& T; q; q
荃灣有唔少車去市中心+ b* @' _( u) N
仲有個巴士總站係mtr station附近* P6 U) ^  X% Y; E+ \! f+ g
自己查又得# f5 @' S' R6 T. S1 ^# ~: t5 X6 K8 Z
唔識去到再問人又得
' T! D2 g: a' w' S1 j
, w' ^: x* ]& Y等我計下去觀塘搭快定去荃灣搭快d先。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。