<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖

20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

台灣地震影响!? . l5 o- j% }7 l$ N. M
20061227 13:25 大量網站失靈 大家小心.
. z5 f5 c7 |; z0 `包話 各大搜尋器 如 Yahoo Google Mircosoft 等
( W& w3 F7 X! }6 `1 Y       各大銀得 恆生, 滙豐 中銀
) t$ Y, \  x% n. I# x       各大論壇 DC隆, AV巴士, DC肥花.....................
) b% D* [9 x+ B; e
, K8 o( b0 x5 _1 m+ O26FUN 成信息交流中心!?:
  v% C' G+ ^8 j+ [, J- X2 u- B9 s& Z8 L. O' U  P$ W
[ Last edited by d228216 on 2006-12-27 at 01:34 PM ]
D大佬!4 m8 W2 ?3 w5 W  l$ ?9 Q: B8 ^' e7 t
咁咪好囉!26FUN威望上升!信譽上升!受歡迎程度上升!
( E5 D0 `' |( I+ B- p" g% ?
9 D: M4 r) L7 T# V1 G% h& |- ^不過我就無得睇外國新聞添!仲諗住可以聽英文嫁ma!: N+ C7 I8 g) ~" m
不過大家就可以有一日一定可以唔使見到甘生啦!
超越自己,攻其不備
世界末日啊~!!!
1 J6 G. q9 B! G. I4 I- H! L( k无得上网同世界末日无分别吖~!!!
點解我上到YAHOO-.-
ENT FUN  确系劲!
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:1 r) \+ o2 G+ G) n
- _8 w) X$ d/ a  G
$ o8 n3 f" _7 B: F9 z/ J" l
我都上到 不过 好鬼慢
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:& Z. o7 v" n  y* \
! f+ c$ g5 H+ H$ E* h( A0 jwww.yahoo.com.hk
/ Z6 G3 S# }: ]0 z5 k4 p聰明人呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:
2 R, w/ T0 E5 r* Z- {" s台灣地震影响!?
$ k5 T+ s6 [# Q$ j% I5 D5 }) e3 H: K4 Y! I20061227 13:25 ...
9 m4 h  W# _0 l# D/ c7 ]" T) |4 {係呀,真係得Enfun個網最暢順,今朝連股票及外滙交易網都上唔到,d佬你d貨走哂未呀,你今日隻國壽輪發達啦~~
1 l9 J3 w. {( V) J
1 T, n+ s0 W' |0 Y+ p5 l& m! I4 y! i[ Last edited by cyc1 on 2006-12-27 at 01:48 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-27 01:44 PM:' O' F9 U) t& @4 L- o+ s

5 K1 ]* g. J! a# b& Owww.yahoo.com.hk
3 ~6 A0 g; l8 P+ h! ]% H1 W聰明人呀!
0 m: v0 A1 w/ y! m4 s4 b4 g
我hk都上唔到
Originally posted by alan1984 at 2006-12-27 01:47 PM:
- }7 C1 s% k1 A' F& T
8 f6 }2 X* |* c# X我hk都上唔到
: ^; ^6 S7 Z7 k4 A1 j8 L9 Y/ p
當全香港既人都用.hk既做試驗既話,你估上唔上到呀啦?
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。