<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???
返回列表 回復 發帖
同佢講"我跟穌哥o既,不如呢佢弟兄都一齊跟穌哥啦"
唔理咁多,即刻轉身扮睇唔倒就call差佬搭哂果廿幾人
我成5,6年前都試過. f- N, C- _4 U6 j' i
果時得中1
. R4 Q; h2 m: m加埋我3個人,夜晚係人度做完功課番屋企3 U) j8 h, e! u) _, x
係大埔行去火車站% x" u- S) U6 W2 t& l6 }  T( D( J
中途係條天橋度....有個樣都望唔清既人問我地跟邊個) s9 ^! [7 O* i$ v3 H
我諗佢都係得16,7歲7 `: p$ y6 x2 K  O
見我地細個又細粒先埋黎5 o( ~# d/ |! C  X3 C
之後我地行左幾步冇理佢
/ A0 t7 ^( r( U2 v7 s佢又再大聲d問左幾次
- a: M* A1 b! D9 V4 W5 }9 ]1 ~不過前面廿火到已經有其他行人
+ j. h; \6 ~% Y  c) A) E- W我地再行快d佢已經唔敢跟
% ^2 L# H$ c& Q( s5 U果時真係淆到爆. \6 ], r, r% Q' ]. g
明知有人佢唔敢做d咩,加上又就到火車站
6 [$ }$ u5 c1 D$ ]6 E7 S! \2 F都淆到雞咁腳
# K" p$ T0 m: p/ @最好笑果時驚到走左去搭頭等
你答佢,
1 _2 Z. c! l4 i, W"我都幾有興趣,
: m* F: w( `3 z0 K; ?不過要問下老爸先,5 F! Z- Q& t2 K8 m; \1 w" p
唔問過佢實打死,
2 C/ }7 S. s$ a4 P" B橫死掂死不如你地打死好過,/ p0 c, e7 q+ ], l3 d
不如一齊去佢開工果度說服佢."' Q7 g  p( F3 f+ K! b" C
跟住帶佢地去就近嘅..................
! \/ N9 P) X- t4 }) p..........................! U( J- T) x6 n0 X( n5 x5 Z
樓下有人題過嘅"電話問卷調查送郵輪船飛"做問卷,
% h) x& s# N7 z5 C(http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=128260&fpage=2)  U% r- {$ [! D+ R9 O1 o
等佢地卑啲SALE屎纏住入會,: e/ A7 I" O6 k* m
以彼之道,還施彼身.
Originally posted by guswan at 2006-10-23 11:21 PM:$ d  f: ^% e$ @- J" u! X' d; c
等佢地卑啲SALE屎纏住入會,% T& W6 B! j6 `1 H8 Y6 f9 x
以彼之道,還施彼身.
& _  E1 |, K& d% R( x( j3 n
, m  y( O2 a, [% A4 O3 t
班SALE屎會話:5 j" M/ R- h5 a: R; h3 W
你地諗下喎,你地咁疊友,只要介紹兩個社團會員,. k, e1 D0 c7 A, @8 }& N
佢地再每人介紹兩個會員,( K6 V* J. {) ?1 j0 u  ^' Z
唔洗劈死自己大佬,自己已經成為條事業線既大佬喇.../ b: E4 C4 p) k5 h0 d" S
班人一定受哂~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-23 05:25 PM:% c4 {- A0 F" t7 h' E4 v
某年 某日  下五# }" |5 r* s8 ^% ?1 t; a& H: ~  B
小弟同2位朋友響某...
" `! v: |5 o9 n9 l( {  N. }) P8 ?* D4 s* v9 H* c0 o
入咩會ㄚ,佢地想屈你比入會費咋! g8 j9 Y( i9 q

) A' D; A+ J9 T# j3 M5 @) u去睇下警訊叫你点做,應變方法多的是,但都係先呃佢比錢入會,甩身之後就報警.......至於驚比人''復卓''咩,警訊有辦法架喇,信我地不如聽下警訊D專家点講仲好
. e& n' @2 f! z6 w& r/ e
" T/ v1 b& x$ u[ Last edited by playbr2 on 2006-10-24 at 12:39 AM ]
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 12:27 AM:- Z& ]$ s% v4 c1 j
警訊唔係常常播關於呢d嫁嘛
  t# P; O0 o6 G8 e$ H2 O* M* Q! _3 |& e) m
咁有網址架馬.......有一校一警察架馬
Originally posted by YingTung at 2006-10-23 23:43:4 t" j+ X+ }' S. n( ^
7 J5 o+ l3 m/ p4 v$ h8 W! M% c) x3 x
) ~' U3 `, ^3 i# |
班SALE屎會話:" \% W3 _$ r+ F# [% ~
你地諗下喎...
# p1 \' I# d- R  p
緊係敷衍住佢地先la...4 c  R1 C3 Q$ ^8 T7 Q' D$ i4 F5 @
甩左身先算....
: ?2 j' G& q9 ]4 J) i! J# C/ _8 c" D" m' B9 T( v( ]: g1 m
佢地爛瓦..你係瓷器... N! \$ V# n  @
摶唔過ar..巴打!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如有黑社會人圍你點算 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。