<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 12:42 AM:# o; [) D; X. W3 I9 ]
去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
# p: l" v( A4 k6 V+ X. x

- e! k, Z1 Y. O" i+ \5 a/ S" L8 r哇!!咁大獲??259D又係乜黎??
我愛長澤
Originally posted by opchk2003 at 2006-7-16 00:42:
+ H7 D4 T' J5 v/ r4 e去apm門口搭259D,星期日62X沒有。
5 A3 s- B% U. O& O
係喎, 無左中間d時間o既& `! z  C2 I' a

& ~( b; h4 f( x62X時間表 (由油塘出發)
* w7 d. x! E5 w% y. P1 T服務日期             服務時間         班次 (分鐘)
3 n: A; O( P' P' Z. Z7 {7 }星期一至星期六    06:15 - 09:15   15-20 9 j* z! O. S( C( L5 o) W
                         16:45 - 21:00   10-20 " J6 S% ]5 u9 g  Y9 _- o- I
星期日及公眾假期 06:15 - 08:35   20; U2 \8 B7 W1 f
                         17:00 - 19:30   20-25
新屯門中心2 O7 u- M$ b6 q" X/ g8 `

9 C( g+ p& `! W) V屯門市中心
5 n. }! O& t4 p+ I) i4 ?6 g
4 s+ G6 [+ V% ^& s8 W係咪唔同架??
我愛長澤
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:48 AM:, j' x6 M; A6 c6 C' g

& _* U; o5 J: t6 J8 N' X係喎, 無左中間d時間o既: g( l, M0 D, J2 O6 k  A

' _) X- u' R* n" a4 i62...
0 s+ T/ q& n; n" Q1 l* m7 P( m下???8:35???我1:30先見客,Oh no!!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:50:- J: O% ?/ L$ E4 I  u0 t
新屯門中心
- ?  O2 t$ @6 G5 q3 V: Y3 V: H: r1 |4 y
屯門市中心
4 I, W) f9 [, m0 M8 v& |' ^7 ^! I+ D, g
係咪唔同架??
+ o( [% e/ `. }: N! c
唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,
9 ~' I! l* y  ~. b) c* W6 F就直接去美乎搭52X or 60X,
/ f. _% f( }9 |' e總站係屯門市中心...
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:56 AM:# X7 g& V9 F, H1 P& _, N

M. `8 _- Z% v9 N: j0 X唔同o架, 如果你聽朝遲過8:35搭,' s: b* {7 _, B) H
就直接去美乎搭52X or 60X,( P, |3 `# l8 ?1 t4 c! s6 b
總站係屯門市中心...
  g; I& m4 p3 v" E& G6 q! k, ]7 |) C6 M
好亂呀.......救命......
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 01:04:& m( K2 H! n9 i) q
- t! X( f3 f% p# i0 K
* I6 @" P5 }. `' t5 v* W
好亂呀.......救命......
! L  d* \  }6 X* u$ _
你條友仔, 點幾鐘又話一早,
: c! g$ x" ]: L" R
0 c  G& V, }; }' ^  Z# b' Z3 K想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
Originally posted by AWU at 2006-7-16 01:08 AM:* J  j' e3 W: x0 f: A" P* V: ^
  G8 F3 Z% _* R
你條友仔, 點幾鐘又話一早," x1 }2 q+ n+ v6 |+ D

! m7 x  }' R; p3 i) j想一直去到總站就照上面去美孚搭啦, 去唔到唔好pm我啦
5 |5 @5 u6 q& x+ N8 i5 p% r* z
我住將軍澳,去屯門起碼個半鐘,去到又要搵銀行搵麥記,10點左右都要出定門口喇。仲唔算一早??但要我7點幾出門口又好似早過頭。
我愛長澤
去荃灣轉車最易~~
決定左喇,決定左搭52x、50x,直接在美孚地鐵站轉巴士到總站,預佢兩粒鐘車程。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。