<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)
返回列表 回復 發帖

搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)

搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)...
/ @4 l' r8 o/ }4 T8 k只要租個單位...把口掂..每月上門拉到3-4個客[入教]平均每人奉上5-10巴仙人工...好和味!!!
$ Z$ \& M' U1 o[你明點解通街成日有人拉客啦]...
: i% s( F$ ]4 J8 J( D/ J4 V5 I我有朋友而家每月通街拉客...都有成2萬蚊個月.." F! e& e. f: z! s
" i  c9 p6 A/ e
[ Last edited by magic on 2006-4-30 at 11:21 AM ]
睇完聞西後~我想入錫安教多o的~
Originally posted by YingTung at 2006-4-30 11:21 AM:
9 s7 C3 W, t, @+ v+ g. k睇完聞西後~我想入錫安教多o的~
......佢地D洗腦技巧好勁...分分錘..中招
我唔信教既~
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 11:25 AM:
/ U! C) v! c4 m% U我唔信教既~
& Y# G* v& j( b- h0 t& m" fgood...[佢地最會用人地人生低潮時入手..利用人性想找寄托的弱點..用煽情Lee招冼你腦......幾聰明都死..名咀黃x民都係咁中招..]
Originally posted by magic at 2006-4-30 11:34:
4 z- Z' A2 p6 v4 `5 i' {' ^& Y8 J! u7 k, z2 h, l# B
good...[佢地最...
, U4 i3 }8 v& ^. u$ m7 Z! ?8 E- e我二舅父就係信教,攪到有會計唔做,去讀神學,仲俾阿公話on9添(十幾年前既事)
( ?! t1 n. E% ?0 D我唔信某程度上係受老豆的影響
.
其實係咪應該咁講..宗教本身係一回事, 教會運作又係另外一回事...唔同教會運作唔同, 有一d會係比較極端, 唔係咁正路..但當然亦都有正派既教會..
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by 155220 at 2006-4-30 11:36 AM:$ j+ |: D1 p  a/ u' K1 k: }

. Z2 I3 S$ u) j' l我二舅父就係信教,攪到有會計唔做,去讀神學,仲俾阿公話on9添(十幾年前既事)' V3 r& ~. C0 @: a4 W( o
我唔信某程度上係受老豆的影響
4 L0 K, B/ ]' Z0 c' V佢多數係感性的人......[人一感性就易中招...好多叻人都係咁..]
Originally posted by magic at 2006-4-30 11:39:
0 V, Z: D7 W. M  u+ d) {8 [, \" s- q
佢多數係感性的人......[人一感性就易中招...好多叻人都係咁..]
3 ]0 |* G* c8 S; ^) n; q1 s' t* b$ N: Y  D/ Z& A: i' Q
如果臨死前信,有精神寄託都好既~
.
Originally posted by brightman at 2006-4-30 11:37 AM:
+ L' f6 `% E8 g5 \- g6 ]5 ]其實係咪應該咁講..宗教本身係一回事, 教會運作又係另外一回事...唔同教會運作唔同, 有一d會係比較極端, 唔係咁正路..但當然亦都有正派既教會..
, w$ w' }; v/ H6 `& |, T不...正派的多是一些全傋洗腦的人來做...出發黠OK..但以徑盲目地相信..即使理性分析上[你來造物..who造你?..於是打橫來.話自有永有]..科學上己否定造物主全在..佢都不會理.[因己傋洗腦]....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 搞教會最好賺!!!(尤其係基x教)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。