<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??
返回列表 回復 發帖

急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

好急呀,我住將軍澳,唔識去呀!!明天就要去喇!!!仲要一早就要出門,唔該幫幫忙!!!
我愛長澤
相信呢度幫到你4 D8 R' B  ~2 T
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:05 AM:5 q" c; ?2 B! C! k, H% H/ h7 i
相信呢度幫到你3 F' r  r  V/ m5 f+ M3 S
http://www.kmb.hk/chinese.php?page=search&prog=route.php
+ r7 N& z  D% z: `8 T  z& H% h% R0 I- @

8 R5 W0 `/ X! U( a" h, z- Y' m* D3 ~Load得好慢......
我愛長澤
Originally posted by cheery at 2006-7-16 12:08 AM:
+ B$ _9 `9 s) w/ }搭58x或60x la~~~長沙灣道有站
6 `9 B  X6 ^0 K( {( R" x0 H0 h
係咪要去長沙灣搭??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:10:
# M$ s1 P7 O; s3 Y, A1 a
: ^# P! s& q& ]5 u, S% W0 z; _6 h
Load得好慢......
; N- C% B6 A% s8 ]1 i
咁去apm門口搭62X啦
KIAN76
7 c$ ?( p5 @' W; G( k* K坐地鐵去荃灣先啦/ k5 ]: I  t4 Z9 @& W1 l* S3 O( D
荃灣有唔少車去市中心
5 ^! O1 e+ U2 Y8 Q7 Y6 \仲有個巴士總站係mtr station附近% F) L2 j8 a* ^: e
自己查又得
. i& B+ ^5 q0 t/ p! q9 {唔識去到再問人又得
Originally posted by AWU at 2006-7-16 12:11 AM:" w! h4 f) Z, M, }5 P
4 L* Q3 {) y8 }# m. Y
咁去apm門口搭62X啦
; j& h, }' R/ w& Z9 M5 A( K, ?& o  a
好呀,呢個近我呀!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-7-16 00:15:
6 ?+ v6 N4 u/ _  x+ N
' w# [9 s7 _2 [1 a7 c/ I3 }# z2 e. @3 t
好呀,呢個近我呀!!
% s- w) P% q; q; d/ V
應該最快添
Originally posted by Azuma at 2006-7-16 12:12 AM:
# b5 ?# i- B& t" KKIAN76
6 Z* ?4 t) J, f5 {$ N5 M坐地鐵去荃灣先啦
! r  w$ Z) I; f; Z荃灣有唔少車去市中心
& i+ n6 R% s4 g* y6 ?' D" X仲有個巴士總站係mtr station附近4 U/ }$ r! @: S8 Z5 L, K. e7 A' {" R
自己查又得* f7 B- H& _. ~. G6 ~% N* W. m" O
唔識去到再問人又得
' N8 D9 R/ e( E5 K. Z9 `  b; V
. Q, o% Z3 F  v: {. N2 u3 n等我計下去觀塘搭快定去荃灣搭快d先。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 急求助!!!屯門市中心應該在那裡搭巴士去??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。