<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖

20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

台灣地震影响!?
5 q% t" {& g7 e: o( V; F20061227 13:25 大量網站失靈 大家小心.4 X  ?: B  o% j9 t: J2 j8 ?' k
包話 各大搜尋器 如 Yahoo Google Mircosoft 等8 Z" t, C( C% O9 [# h
       各大銀得 恆生, 滙豐 中銀" X/ D, p& R1 D4 t( i$ @; t
       各大論壇 DC隆, AV巴士, DC肥花.....................9 L* ?( x1 [2 F) }# a) A/ t

: E. V! L( h) E1 Z2 {3 g2 ~26FUN 成信息交流中心!?:" r/ {& F+ e7 a! v, X
/ k% y. j3 f. |
[ Last edited by d228216 on 2006-12-27 at 01:34 PM ]
D大佬!* J8 D. k, ?* V- z
咁咪好囉!26FUN威望上升!信譽上升!受歡迎程度上升!
; \8 B5 y2 i3 a& ~  d6 o- _$ X! W2 P0 T  E% W9 D+ T* Z
不過我就無得睇外國新聞添!仲諗住可以聽英文嫁ma!
* \/ [' ~+ G  F  x7 q. ^不過大家就可以有一日一定可以唔使見到甘生啦!
超越自己,攻其不備
世界末日啊~!!!
- J' S- E! Z  [( M1 E  p& P无得上网同世界末日无分别吖~!!!
點解我上到YAHOO-.-
ENT FUN  确系劲!
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:3 n$ L0 k3 s; t5 h
點解我上到YAHOO-.-
1 A: f5 I1 ]; M7 P* M+ u' k& Q8 s
我都上到 不过 好鬼慢
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:
/ v/ l! ^) z) J  z" R點解我上到YAHOO-.-
- ?: u% `5 u1 o* ?$ h
www.yahoo.com.hk, B$ q; s1 j" Y" o
聰明人呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:
7 R5 c8 m9 }4 E9 W/ t( T$ D" V台灣地震影响!?
7 I$ \) V" D/ X" [- R5 j  N! Q0 f, m20061227 13:25 ...
; _& @5 r2 l7 Z" }6 u5 }% c$ G係呀,真係得Enfun個網最暢順,今朝連股票及外滙交易網都上唔到,d佬你d貨走哂未呀,你今日隻國壽輪發達啦~~: Q: U* b: |( r4 c$ x4 u! ~' r7 C

7 c* s. G( f' Q: [* [5 C[ Last edited by cyc1 on 2006-12-27 at 01:48 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-27 01:44 PM:
0 p2 A( b$ ?1 e' o3 b1 _, q% ~7 n8 i( M7 p9 P1 Y9 v9 K% Y
www.yahoo.com.hk
# Y3 C3 Z3 |" L- d, H  v聰明人呀!
( k& p" {* A5 S* T+ C
我hk都上唔到
Originally posted by alan1984 at 2006-12-27 01:47 PM:
  v7 L6 T3 S/ f- _
8 ]/ V' ?4 B: y' D( L* [我hk都上唔到
  M5 a: ]2 r5 ?) P5 q4 _5 g. C/ W當全香港既人都用.hk既做試驗既話,你估上唔上到呀啦?
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。