<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇去環球嘉年華?
返回列表 回復 發帖
屌你老味!!!!有冇人可以答下我幾撚多錢張飛呀????
% T# \: t# t" P. {9 K3 P/ Z仆你個臭街!!!!!!!!!!
Originally posted by elaine15 at 2007-1-3 11:36 PM:2 S) _3 ^- A6 W1 S  `& Z
- m# A) f/ J1 U3 `0 Q, R仆你個臭街!!!!!!!!!!
& V2 Q& H& h! |1 Z( }) T' h% h: m9 G& R5 \
爆粗ga....小心俾版主Ban...>.<
Originally posted by elaine15 at 2007-1-3 11:36 PM:$ k7 z' B* E; w3 J2 _
) L1 ?# u+ U% F8 P仆你個臭街!!!!!!!!!!
0 R: g, h$ O0 T1 _
無人會答你架傻仔
2 w1 O1 E2 k' G* {有手有腳! L) ~8 W" l; N1 O) A9 c
識上26FUN 唔識上YAHOO 搵呀?, z" o8 {+ L% h: G/ M3 x$ c3 P
弱智仔
3 v' J2 ^% p8 f  f; l, J; m/ u$ m3 S$ q6 i; }% `8 @
[ Last edited by chong2002 on 2007-1-4 at 01:37 AM ]
嘜唔係有人post左出來啦咩一早1 i, y# l# q# |6 N2 b. j4 u4 J7 n
上面張相啊傻你' J* S! b! ?/ @1 y
爆粗就得ga啦咩
爆粗 ----------------------------------------bad
* q7 f5 j1 r) }& U% d- L爆粗 in 26fun-----------------------------very bad
I will go at the end of this month ar
Originally posted by elaine15 at 2007-1-3 11:36 PM:4 A3 H! c* Q8 a, Q
屌你老味!!!!有冇人可以答下我幾撚多錢張飛呀????, }. b8 S7 t  l2 y
仆你個臭街!!!!!!!!!!
+ m6 T& P5 p' a
呢個世界白痴既人我見得多...好似你咁on居既我都係第一次見
- s, ?+ g5 m5 r1 O0 i) p" L* E! j4 z. U# m. V' m
話你知....港幣一百一十元一個人...!!!0 M& P( B- X, p1 F8 ]2 j: I

]) F; O  n  _, b; S' `9 X唔該你以為咪再o係呢度爆粗!!!!..唔好破壞哂討論氣氛!!!
% O9 b, M& C! R9 Z6 m9 A6 |/ C, I" O" {% F- Q5 x4 L  N0 J+ O- O
你呢種人冇資格o係26fun 討論!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by elaine15 at 2007-1-3 11:36 PM:
+ D0 J- ~) r: S+ `3 K' \' L屌你老味!!!!有冇人可以答下我幾撚多錢張飛呀????
# E/ n# D* ~* V& {) Q( J& V仆你個臭街!!!!!!!!!!
5 m! v- I0 k7 X7 z

! h* b1 V  |' Y8 Q; @4 B( L6 n
% Y+ @/ a) w* K4 M4 m) u
使唔使爆粗呀.........答你囉........5 `; M1 ]7 l9 k( R# A6 ~
平日11點-5點﹐$110送30個代幣﹐6點-11點﹐$150送40個代幣
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
未去過...好想去試下但唔得閒..
Originally posted by elaine15 at 2007-1-3 11:36 PM:
6 y6 X& s' K  ?6 `屌你老味!!!!有冇人可以答下我幾撚多錢張飛呀????5 `7 B2 |( U/ B7 U. _
仆你個臭街!!!!!!!!!!
, S$ I: z7 w$ M4 i
! k4 W& H% W- L! g* L
呆左...
9 j, y1 Z- ~8 O  i) z
  t/ Q" U7 s  g( \$ G想問下咩日子去少人d 呀~~~??玩game多唔多人排隊??
' X2 X  ~! o& c# T' Y9 b3 v7 c# I; O3 U  O* s2 |
http://www.hkworldcarnival.com/images/c_pricetable.gif9 a/ Y! d) y" C8 R
; j! `0 k  g& \1 n( c, c' A3 ?4 m& y
[ Last edited by oleleo on 2007-1-4 at 08:16 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇去環球嘉年華?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。