<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:+ A, B9 }: p1 K0 g: R" A

' ~# y5 r; d% y$ I6 m% B1 C: W- o/ y7 n3 y1 ^. E8 f, G
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
閃得就閃agree
Originally posted by Kian76 at 2006-11-27 01:01 AM:
8 R0 v3 ~" [# h/ l* A: r1 W, v
7 L% w; X! e) u* T
而家中行終於似番d樣,不過太遲喇,下個月25號之後大家要小心,同埋大家一定要睇實隻匯豐,萬一匯豐重上152樓上的話,大家閃得就閃啦!!!
7 `, f/ F. x+ L: u3 l
8 n6 j$ D/ c# \/ `1 R$ a
Originally posted by magic at 2006-11-27 09:05 AM:
' S1 ~' A* g: D4 G' X閃得就閃agree
; S! G  `2 D/ y: A

% Z) h8 D9 q1 s4 n3 V( C5 c8 l; O今朝早放晒
打9肥堡 大聯盟
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
Originally posted by guswan at 2006-11-28 11:14 PM:6 j/ |; T7 U& {8 l. w* V6 [
好走啦,黑色聖誕(並非所謂港男抗議)要來了.
$ E# l* h6 B2 @  ^: j. r! w. N- W  G

% N( r+ `- G. a0 J* z! T5 O走晒囉 ~~~. R. i$ E4 Y/ |) x
, j, h: L; {" }& T
我估真係直正的跌市要開始啦
打9肥堡 大聯盟
! K# n0 V" Y+ L6 `( U
走唔切
5 h7 h* d9 Q: E) S( T8 [4 d% y3 R3 C2 T3 ~- |4 f/ l
唉~唔係你錢唔入你袋
Originally posted by 12d3 at 2006-11-29 12:14 PM:, U; e- K& ~& R  l5 Z5 t, f

% d. ]2 ^0 S0 d走唔切( b+ q7 [3 I. x2 p
" R- y, t5 k/ x2 g' w% B$ Y. q: x
唉~唔係你錢唔入你袋
0 W& j4 v) B$ q1 p  j

; A4 x3 \  [3 @; |4 X& J. e今日升返(小心假像)喎 ...
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-11-29 06:44 PM:, s( i4 `$ `6 f, q! L2 z

* j9 q( H) @" W) }! P6 `! B# z$ u6 z# Y; n. W, ~
今日升返(小心假像)喎 ...
) U) _7 F) S" b0 F6 V9 c3 F, |* {  G; @* K5 @  Z
唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!
# n5 g" e: {$ C, M6 H; h; R9 ~3 v! t* E: I. O; o
中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!5 F- A( w+ h/ U( f8 N

" D1 c) N! g4 S4 `6 w港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-11-29 11:23 PM:/ Y$ K+ Z- I  K1 m
( U9 e) i- p  [- i/ N  Z4 O
唔怕,我中人壽、港交所仲末走,招商就一早走左喇,當時個市跌左200點倒。哈!8 d1 J! N- P% |# k5 X
2 R3 Y, c  m  F& L& A
中人壽同港交所唔放長線對唔住自己,我不知幾想佢跌落去低d位,俾我有空間再入多十幾手入去,之前唔夠錢買,而家有錢喇,咁高又入唔倒,快d跌啦!!加油!!!我要入呀!!!哈哈!!
5 q4 R1 j3 ], U8 L/ n: G) L5 @/ q+ z& ^0 k4 h
港交所就更加唔使擔心,年頭應該最少有個小洋春,但上唔上得番之前既高位就唔知,到時係第二個機會俾你考慮離場。(如果短線心態的話)
2 x+ M" S- G. b* I
& W- _" v! D2 ?* ?( O+ `
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ...
" J5 N* {- T) e' v
3 T, o/ Y' {) L- y% c1 {我都想佢跌 ... 跌 跌 跌 - E8 u' }2 _" h' f' _8 |

2 v$ m9 o, m1 O- ~低位先再入呀
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-4 01:03 AM:
& d% X0 W2 `0 o) j+ w# i, L5 F; {% h$ L, A( K( Z9 m2 o! C! g, y' y) t
3 o  G8 M1 A, h5 O
雖然放晒 , 計數我仲蝕緊錢 ...   l0 x# |: @, n" e' L5 G5 g& m

6 L2 [; e  {( i( V8 F! M1 P0 M% j我都想佢跌 ... 跌 跌 跌
* c* I. R1 c+ v( }9 i
' s6 l% \5 Z/ p5 o2 C& R低位先再入呀
( m( j- V: J) k
. x7 r1 R! I" V! c我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!( m  X% F. m0 V4 M
4 j' A- v, D+ b9 o: S
我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。
我愛長澤
中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。