<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個月的零用(未有工作的板友)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-7 18:37:
- H& P! o! n, J5 T7 l, m" T* U

# s  ?/ E3 S+ ]; f# m  c) O( a1 u0 ^  q- K% V
啫係點?
) D. n6 ~" C- E2 z5 ]9 M499.1-4=499! X% n; ^- \7 B. k' W
499.5-9=500
EF小人物

Originally posted by 亨九利 at 2005-10-7 06:30 PM:
+ x% r, u& S' O: X我乃雙失中年(失業與失身), 又陋習滿身, 冇一, 兩萬過唔到月...
4 t  H$ P" f. T0 o: X0 A
( \0 X6 B; ?: L/ A9 C+ l6 \with respect and no offence...
9 P4 C. b% l9 \" e$ Y) ?6 u0 J/ w中年? 係真唔係呀?
$ R6 n* \6 Z8 i) B. U你 d 言行似乎唔係太似喎...
Originally posted by easonwing at 2005-10-7 10:27 PM:/ A/ m! s- y/ {+ T2 p8 j
嘩...其中得個500蚊你地可以做d咩???
( [1 ^  n2 E; Y- V4 u

# R5 J* ~* X" N& m! ]  R& j" }: U得 $500 如果仲讀緊書既話,: J/ I4 f. A! ?2 b% G( ~4 G
晏晝同夜晚個餐唔駛自己俾既話,
' }# S7 S# e' t: W# c' P& I星期六日淨係揀一日黎出既話,
3 ~: m! `7 E  _/ _+ @9 ]我覺得其實都夠用囉
Originally posted by easonwing at 2005-10-7 08:27 PM:, u) R( I5 U( E" _3 s4 L
嘩...其中得個500蚊你地可以做d咩???
' L6 M5 q- e/ a% H; d+ C冇架,
+ i' D9 Y$ V. N' e靠買餸食數呀~' j: `2 V+ e+ \9 ~
唔出街,都夠
Originally posted by tonyw at 2005-10-7 09:56 PM:
* i8 p# y5 l3 f( M9 i, J: F! y8 _3 D$ y, r8 Q' i- T2 S
5 s+ _! h% ]8 d6 o/ n
得 $500 如果仲讀緊書既話,
) A! `& P* I/ K- l" b& ]晏晝同夜晚個餐唔駛自己俾既話,1 P' x* d3 t  w3 ], x1 x" `
星期六日淨係揀一日黎出既話,
5 Z, s  y5 c/ \6 [0 K8 F我覺得其實都夠用囉
: B% {, z% d1 U% B! I多有多用,少有少用~
! Z' [5 `1 B$ z* o如果屋企唔許何,$50一week都有辦法
我都200蚊一個月嫁ja..我屬於超赤貧....
$4000以上的兩位有錢人, 你地咪仲好過打工?
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by research2005010 at 2005-10-7 10:28 PM:( N" N" ~2 o1 T8 |+ H% i) b' t7 j
- q  ~( _: S& O) N
係囉,打返辛苦d既工一個月都唔知有冇5000啦
9 s6 V5 c: T# H0 R之前我個社工話佢有d朋友叫佢幫手搵人睇下有冇人要搵工,叫佢介紹去做佢果份速遞先得4800一個月.....仲要早上送文件,下午搬貨.........
摺吧啦
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-10-7 17:58:
8 x, d+ T$ O: J3 G9 z, E+ `多口問一句5 a  T0 \+ ~/ N+ j3 @: b$ k" Q/ V
499.1~499.9投咩
! m  G* Q. k, \3 w…………係喎。有漏動。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by research2005010 at 2005-10-7 22:28:/ n; j( I8 b2 s
6 K1 x. C# R$ p% p
有3位啦。真係唔少有錢人呀。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個月的零用(未有工作的板友)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。