<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???
返回列表 回復 發帖
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 01:27 AM:4 N/ J( ?3 E8 \: ~
1 K$ ?4 M5 V& V/ w+ n1 i1 p8 Z0 x
' b* L# E2 m! U9 Q' I# @& |
我驚我在網上面講左既價位,會俾人睇晒,不過算啦,哈哈!!照講啦,哈哈!!
5 c" b9 C& g% v) \+ c8 U/ Y9 V+ `6 o$ z  F: w5 P0 v
我自己睇18400第一個位,如果穿左就睇17600。大家可以參考下呢d位置入貨,其實個股市照計最少都會持續升到下年年頭左右,但短期內應該會再回多少少,到時堆招金、中訊通上市後,回升指日可待。 % V2 N/ A& ?' D* D& n! E7 E& s3 f1 q

1 b* @/ F3 w! A1 w% u- R
8 n" l$ R+ M$ F
. R# Z# p' d4 Y1 X3 b1 n- C0 L
1 ^5 L5 i3 e2 N0 y% W% Q

- g5 d9 w. z; e$ I呢排好次過山車 , 急升急跌 % C' \! G! [2 P& ?  b  ~

. z- r* T" F/ @  A) i
Originally posted by Kian76 at 2006-12-4 11:06 PM:' |3 F8 w+ J0 v0 q" |8 g
中行和中石化己加入恆指,但唔見有太大突破。
1 m9 u. t3 {/ |3 U" s, b) _/ |2 C5 B( A; B# ~' W5 |! m  S
升得急 , 跌得仲急 ... 比隻中行綁我半年 , 又唔係好價位放
; }% j& H* Q5 z* \4 D: _! ]: e8 T4 d8 f# D0 H+ @
Originally posted by Kian76 at 2006-12-5 12:22 AM:: y$ N! _. u0 q" D4 p$ j0 J
好開心呀!!今晚渣金賺左3蚊金,640.7渣貨,644.2平倉,雖然而家仲上緊,不過唔緊要,三蚊金我做左5手,都賺左成萬幾蚊!!!哈哈!!!追番晒之前既損蝕兼賺凸,哈哈!!!
! A5 ?# U1 H' }% k

/ `6 }+ h$ B, P 恭喜 恭喜  
/ Y9 n' L" Q- Y, \% L+ D! ?9 \, \/ p( E* Z
我估金價仲有得上 , 當然冇今年3-5月咁波動
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by BeachBoy at 2006-12-5 09:23 PM:
* I& @! H: W! _$ X4 K
% e: ~3 W$ V8 L. r. X% b) Z- y2 R' S& C3 F
呢排好次過山車 , 急升急跌 ...
3 d' y( ~0 h* G- K& t0 a8 `
1 z$ t5 [: L5 A6 p# p6 n0 u6 }
恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-12-6 12:54 AM:/ Y6 o2 v: z% M5 }
6 ~# k8 S( ]7 z! E& B/ Z; T+ T% f

# t) S4 v$ {$ B, u' }$ X: A6 H恆指仲做緊調整,而今晚我隻金都大起大落,640.8渣貨中伏,640.1止蝕左,之後好彩639.6再渣,而家升番晒上黎,諗住穿番642先走,渣到聽日。
" r& c5 d2 V' l$ f7 [- D6 g9 K  G* z% @2 L: A
今日隻 552(中國通信服務) ~~~ 勁升
; O' A9 E/ q2 F; k5 E) j. _( }工作中(星期四巳知道,今早10:00-10:20係唔得閒) ... 冇時間入
" j: g7 U3 `" {$ O
# i5 n" y" ~$ P; o1 m- x星期四 ... 就有少少時間
4 j" A$ w% B9 J入 1888(建滔積層板) @ $8.89 , 4K 2 @8 Y4 ?( U# p" D
今日 ... $9.4 , 4K 放晒
* ^; I( G5 a' Q5 h3 M. b都有 約$1.6k(刪去手續費用) 左右利潤
打9肥堡 大聯盟
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家買邊隻(幾隻)中資銀行股 ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。