<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此
返回列表 回復 發帖

有無愛狗人士在此

我好鍾意..
7 d& }) n' \$ ^( i$ M; V
# a/ `9 u9 g1 z; g不過屋企人唔鍾意
! X5 b! @- [( U/ j$ h1 F9 r
) a* n1 N; n9 `/ v8 t. w5 x/ d* \  u所以成日過人地屋企-.-+
/ |" \$ C4 _0 X/ R3 m6 A8 x& m; G8 L& O: {
你地有無試過咁

320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by Karny at 2005-9-3 23:41:
' i4 |% l# v) `- l* q+ B, L! r5 T我好鍾意..2 ?) v: d! `: e- T8 q6 z8 h
1 }4 Y1 D' Y$ o4 E# G# o; |( G
不過屋企人唔鍾意7 r) S8 H& L; ]1 m5 x

$ l* z- p, F. ], O所以成日過人地屋企-.-+" @/ v5 \' b5 V- [; L

: u, k& g1 \) T9 e+ S+ l1 B你地有無試過咁
& k7 P& a9 C4 o' m4 B( _: b" N# H
我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-4 12:13 AM:, [8 _+ o9 x5 f+ q" N4 A

. }8 a. {0 s. {. S7 @* O8 k1 O$ L. H+ s. H; o8 }# T0 c6 r
我都好鍾意狗,但只係鍾意D大種狗,我以前養過狼狗、班點同拿破侖馬士提夫。  不過依家結左婚,老婆唔鍾意,無得養
2 {; B3 H! S! V3 S( m7 e. [2 r0 n' O
点解唔揾個鍾意狗的老婆?
我鍾意到不得了!' z2 a& K2 f3 p" D
此乃小弟愛犬

640 x 480 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:  K, m7 [4 |3 r; R( A
我鍾意到不得了!
! I2 p8 A- g3 r' a* Y  ?- o/ R此乃小弟愛犬
, ]6 b2 {7 l* [" u幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:15 AM:
6 ?! V! x  W0 R# W2 i; w- }- w8 ^% D; o/ e2 _; h% m
幾靚仔喎....細牧羊應該好乖好 dei
: E7 k4 p* {3 I
dei到不得了,不過依家肥左,似我
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:11 AM:
: {! _* w3 b( @% y5 Q( G我鍾意到不得了!6 J: ?4 }& y- u5 A# y+ B& p
此乃小弟愛犬
  Q" {) w* q$ C- B% _* k$ p& ~
幾大隻
' l6 u" Z$ ]1 q  V% Q0 Y- j2 u4 Z0 g
好似好細咁既-_-
Originally posted by william303 at 2005-9-4 01:16 AM:& j8 F7 t3 R% T) w- B& N

/ f1 B, i3 h% Z9 ]# ~# t  hdei到不得了,不過依家肥左,似我
  F( T/ w& U+ l" b要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:) f+ c# |! c: _& w# U
" D2 N3 [9 Y! p% F2 ?
要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
7 ^. M: E8 L8 Y# }( k
狗有心藏病好難搞5 J: a4 p- W$ E3 v" P* l

/ F: f- _  f- k$ a/ L不過佢果隻都唔算肥
Originally posted by d228216 at 2005-9-4 01:19 AM:
' i$ X- h  K* Z5 R! e: ^6 U
+ t8 A. r0 p6 \1 q, Q, n要多d去跑步...唔係好易有心藏病...U2
2 w9 s2 H% B. J' [
同意!我都就有,飲食都要好小心!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無愛狗人士在此

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。