<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eraser at 2005-6-9 08:14 PM:
! ~6 f8 K9 {& d- a  L0 Y5 a甲狀腺分泌混亂引至出現日經平均指數...
0 ^  `9 E0 T% f( q% b& w叮噹.請不要用我既名開玩笑3 a3 h; h% `. e# I" a- W7 k
我冇分泌混亂,我大小便好正常.

300 x 400 PIXEL下載

係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:
. k/ D- O+ `5 g7 e* \) N6 w1 |  H. P3 @
叮噹.請不要用我既名開玩笑0 G5 e, E, F; i' T
) Q; |% W" P, _% u9 a6 q; @# O3 ^5 E, N+ N3 G
7 o& }% e1 m5 j, {, L; e
sorry.....sorry
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:9 ]2 [0 E3 P6 d9 C/ J  N4 S" M

# h$ f: N9 ~3 N% ~. Q& q: J9 R1 ~叮噹.請不要用我既名開玩笑  e- l8 ]1 s% a5 t. `
( V1 q4 W8 ]: K  t# W
甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
Originally posted by vivienna at 2005-6-10 01:16 AM:6 t( }* E, h2 b- c" W& x

{. b$ I, R5 w, A8 y% T7 e: a甘你不如答下自己個問題先啦﹐比下意見﹐我都好想學野
9 T. ?# f% a7 w
係呀係呀,我都好想知呀!
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-9 09:35 PM:
' _  h+ o& J8 F# X0 O- L/ t3 m. h# y2 B, s: y1 @$ m
叮噹.請不要用我既名開玩笑
% f% M+ }6 W$ z: `我冇分泌混亂,我大小便好正常.
) m5 w$ ?: [- }# b; b唔講笑,你打算認真討論你呢個題目呀? 你講笑呀?
26FUN.COM 娛樂滿紛 » 吹水版 » 有d法律問題想大家解答下[積極+]$ G$ {: [4 e3 }
我唔係好知道點樣可以積極。。。快D叫醒鵬鵬黎解釋下。
我問過謝律師啦,係有犯法ga0 ^- z; S! t% b6 }2 K) G
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,
7 p- u6 @% V% a1 l0 x1 Gpeter都有犯法大家又知唔知丫??
係26fun度-四面楚歌,草木皆兵-
嘩... =.= 吹水板真係咩奇人都有=.=
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:( ?. A6 G4 K9 B* t( E) B
我問過謝律師啦,係有犯法ga% N; [! L% u0 M  O1 }
因為佢冇救熄自己d火,=自殺,
' q* {2 y2 g6 C1 `  Mpeter都有犯法大家又知唔知丫??
4 f. k( P0 @' g1 J) x2 l: P& e
- S" _" i% r2 B* I3 R' \3 R
係唔係因為 Peter 遊街,而且冇幫手救火﹗; \4 m8 W* l) `
Originally posted by 甲狀腺 at 2005-6-10 09:44 AM:
2 M  L6 s+ I6 j9 J7 v* ]我問過謝律師啦,係有犯法ga
  j4 c+ @$ n) s3 B0 k4 n" s0 w因為佢冇救熄自己d火,=自殺,. G. P! O! _" v! V2 x9 ?; j
peter都有犯法大家又知唔知丫??
6 [6 v6 V* h) I) X5 N4 I* `, n我問過白小姐,佢話自殺唔算犯法架!8 Z' D( K: P# k: Y/ Q$ ]
白小姐講既野,謝律師敢唔信?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [奇想] 有d法律問題想大家解答下[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。