<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹水版最受幾多歲人士歡迎?
返回列表 回復 發帖
我16ja啵-口-
我係一個老餅!
我就26-30:cool:
3~80都岩睇
Quote: % [0 P5 C* e6 `9 o: d+ I% f
Originally posted by singgeihot at 2005-7-3 09:50:
9 g( Y4 w0 B$ s$ C樂兄, 希望可以將呢個 topic 置頂 (至少暫時置頂), 此 topic 會為搞活動者提供重要資料- E% b, s7 D/ w+ T, Q2 R( T

9 c8 Z; G  \; ]0 [多謝 singgeihot 兄、樂兄:( g  ^) p- i9 C" o' E* g( m4 c
9 }9 x2 P( X9 e
其實我預備在 26FUN每一個專區隔星期出這個投票,! s6 _9 V. I8 H
以讓各會員們可更了解每區的年齡心態需要,在出題目、作品、種類討論也有幫助。
我果然人如其名........老鬼x! i6 |, a$ N  _* {
會唔會唔同老人家吹水?
Originally posted by olaf at 2005-7-3 08:44 PM:5 y+ f4 ^5 ?: ~3 x: s, {
Quote:
, b$ U# e3 O5 m7 ]# ^& _$ {. i6 @8 ZOriginally posted by singg...
! O4 q9 G  j4 @* u$ L( w0 I
- P. c: v2 ^. u- p7 s$ x" E1 I8 t
您咁熱心, 僅此代有關人仕向您衷心致謝
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by sfxc0000 at 2005-02-01 22:57:
" u/ X9 n6 n5 \" k, W1 \- {! A, c其實我覺得會係d 26或以上o既bro.囉, 因為大多數後生o個d鍾意睇相多d =.="
9 E  u, S( Y9 g# i2 _
5 y! E+ I+ q- E  X$ L

' w+ ^+ I) p: \; |7 T2 W1 \: d十仔都唔睇相 geh
Originally posted by sfxc0000 at 2005-7-3 11:57 AM:
: B8 W, M% \% L' d1 t/ s其實我覺得會係d 26或以上o既bro.囉, 因為大多數後生o個d鍾意睇相多d =.="
1 ~* N1 z7 d( a) X4 h0 W, K! l
0 `4 l5 j7 Y. k零仔都有睇相? 相仕有冇話你命帶桃花呢?
% B1 K8 i( B+ }3 H7 ~/ U- t+ A0 ?5 m" _唔知 d 後生e+有錢咗定係 d 相仕收平咗呢 ?  
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-7-4 01:30 PM:" W( S# m' n( B( A! l( o6 f

' Y7 }) Z; B+ e& ^" ^( `3 }' j# u! ?$ D
零仔都有睇相? 相仕有冇話你命帶桃花呢? 3 r/ b$ I& Z* |4 i* n( z; w9 z
唔知 d 後生e+有錢咗定係 d 相仕收平咗呢 ?  
6 D: v3 v( \9 J+ n" X1 R
........... =.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 吹水版最受幾多歲人士歡迎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。