<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17 AM:( A7 _' {+ x$ N9 k) s
我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
* i2 C6 i5 C# g+ [$ z8 e娘爆
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:09:
( z; [( Q% K8 W個人覺得紋身只會是江湖中人!!!9 U0 {) }( Y9 y+ m: r5 n
請問有沒有人係因為靚而紋身的??
# F- \/ S$ J9 @; `3 I* v$ J1 t
我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大牛頭是我的生肖,背部有我和gf的"愛的紋身",右小腿是我的名的指標,三姐弟一齊去紋既,是一片楓葉,姐紋在"空"口,弟紋在"大比"~紋身不代表江湖中人既,不過政府工一定冇行...
Originally posted by tung1688 at 2005-10-16 01:17:
7 p3 @1 r  ^  g7 k- o& a我14歲就紋喇!舊時出0黎玩唔多唔小都...
8 F1 h1 W" w0 g* A; k1 A
嘩~滿天神佛在你身
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:21 AM:
2 h$ P( {2 k/ M( d0 {) E6 }7 e) D1 [5 \
我紋的全是有紀念價值的事,左臂的大...
3 q& Z; Y' W9 q; \6 m
清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
落場後只許盡力去跑
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 01:24:
1 V9 H4 ?/ x0 k$ V7 s7 j  I0 e/ q( l. _0 J$ I# F/ j# ^
清揚兄紋的是很有紀念價值的事不錯喔!!!
  B  T; H  t' w3 Y
我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 01:30 AM:
# q! T$ o1 S; D' m1 J2 Q. o  K
. e' P: H0 u- r7 Z6 l我還打算在右前臂紋出生日期及紋一條"京激"遮住我左腳的陳年聯針的"巴痕"
' u. r, M; {4 r/ [6 R' @左手都有疤>"<; Q, b( m' F: g, l7 S1 t
1 k& T5 u8 L( E6 B
[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:28 AM:
* H/ [+ F$ C! y) Y
0 R) F. Q. C6 e, L! o) q左手都有疤>"<
0 G+ I3 v: z/ y
& w$ c7 V/ w2 i, U( K6 s/ d, l* \[ Last edited by 腳指o on 2005-10-16 at 09:30 AM ]
' M2 [4 N* ~5 k; w0 W. l" u/ s
整到相喇>"<  a9 q$ }- I' f9 E) [5 U4 g8 @7 G; s
岩岩唔得-0-

圖片 015.jpg

圖片 015.jpg (9.9 KB)
320 x 240 PIXEL下載

Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:32:
+ J  z0 k( b9 i9 w# t: |
; y3 \# }% n. t整到相喇>"<8 W( M& T# ~0 y3 k, b3 {% L" F5 |
岩岩唔得-0-
3 y" e) q$ C9 S' y5 A- j" o" E
紋條"京激"遮low
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:51 AM:) W8 [6 }9 ^7 b3 `" y9 Z! E

8 s# R9 d/ |: p! V5 ?1 b紋條"京激"遮low
, H9 T& V. r. @6 e4 |7 {京激整手定腳型   ??
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 09:52:
. ^) s, |" `8 e. D8 r' d7 M& h/ a0 G, Y0 _  f
京激整手定腳型   ??
5 C/ j$ i2 `- {2 S$ }0 Q3 [, d
整得好就型la,睇師父手工.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。