<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
打人是不可原諒的... 無論是甚麼原因,都是不應該的。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 09:09 PM:
; b* o* [# s$ R% K2 n1 m我覺得一d都唔離譜: w9 a1 C! T7 t
我古正常人唔會無...
5 Y/ t/ I1 H, g
/ {7 d4 C: k1 E! Y/ }6 }bro,
8 E; V* N6 l( o9 W/ q有冇道理係一回事
* R" P& L3 P3 V" F% r  }5 K' N可唔可以打人又係另一回事
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 09:51 AM:
5 ^6 Q( s8 i2 S我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
$ H+ ?( r( e+ Q2 D8 k0 H

: H4 f: i5 R% c, {; x下 ?
1 {) `( N6 d9 Y+ p, X+ c. V5 ^! d# A! e/ Z
點解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:55 AM:8 ]8 U( P+ y+ k/ I) U+ R4 ]: @
' `, J* N/ b) O5 X4 `/ r$ {
7 V$ }5 c, r$ n  m9 ]: z
下 ?8 f7 ~7 G5 r6 E8 j0 M, Y

3 X) _  V+ m. {( m7 r, r/ o' x( \  A點解會咁既 ?
1 X' |0 g. o! C/ q/ r$ m就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:& c2 i: e1 T+ f& s5 H; Q

6 p& f7 c) O4 q7 C& T) V就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
4 \3 m8 h; ]0 Z  C: q+ K% U
/ ^. w9 I' V; M" {7 C4 B$ y* [9 I中國果D人short架 ?
2 W0 R1 c4 f0 R# l. ]* |6 E" k* T0 ]8 ^4 i/ b
同明搶有咩分別 ?
Originally posted by d228216 at 2006-5-23 09:11 PM:6 |; q4 Q; ~: r1 I

% ]1 L8 i! Y1 i/ |, a2 D3 q都唔係丫.........香港d 9仔隊 冇比人打 X 死哂, 比較離譜.
/ R9 U/ x& r0 x* c, k對!
6 R1 K! M4 b0 J# a# m正當記者比人打...
. `8 L5 ?( M* T( K0 [) Nd賤格記者反而日益猖狂...真係冇天理..
民主定民粹?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 02:23 PM:
. y) K- N) X* g4 k
/ G3 W/ @, O1 {+ G3 |! V5 \( q) Q) J0 B! n! w- n7 o
中國果D人short架 ?
6 D; v; U! C- X' G, X0 Y) ~& t) U5 s9 i. [  u
同明搶有咩分別 ?
0 v! Y. x# q7 g4 x; {" R! ?$ o大陸係咁 la6 H) n. y, |# a
一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!"   f: |9 ?. \' p7 x9 W/ |! a# n
咁就沒收左人地o既私產
Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:33 PM:
/ W" I: j6 x# w$ l6 g" s7 `0 w- C1 J2 d0 f9 o; g
大陸係咁 la
) Y$ d! n, R) x1 A' F, w$ o一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" ) z/ k; Q  y) d' T1 \
咁就沒收左人地o既私產
( s. u. {. R0 h. d% ]2 e4 X我諗以後要影嘢時最好先 'dup' 7條友囉,再影佢比人打到仆街個賤相再upload上嚟吹水版大字標題:'香港記者殘暴欺凌大陸人為港人爭光影片'
我覺得台灣D記者最幸福 !  (~^o^~)

380 x 254 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:+ g1 F  h+ t+ `% I8 _

9 S/ P% o! h/ j* n& p就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
沒收部 dv????????....可能其實係遇賊..........
0 f3 I* |3 Y, p
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。