<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:0 a! w# b+ C- W, f0 c+ a5 F8 o% e
又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩? 你當自己好受大家關注?
! f* E* C: @. Z5 c8 ]7 @就係怕受大家關注.................
Originally posted by 約望保祿 at 2006-5-29 09:47 PM:! L( B9 e+ n: `3 b, k9 @/ q
又唔系送殯,有好多人留意你著乜衫咩...
: V' D" A( _2 M
( M, h$ K4 ?# |" a- M3 B乜去送殯會有好多人留意你著乜衫架咩?你著到大紅大紫就另作別論
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:33 PM:! \+ z" l0 i% Q* {2 d6 J; c3 W
0 x) i* d2 X( K1 f  j: @
現代褲???
8 b- V% |/ I7 E
唔係...鬆身o個o的
) J. w, W# F! d* Q  O( z車友?
膠少陣當幫忙
Originally posted by Dr.anger at 2006-5-29 11:07 PM:# z- @& j% k' }7 f; E5 y
! w1 J9 y3 O0 A; x$ f
唔係...鬆身o個o的
. M% b- Z7 @5 X8 N車友?
- ]8 l$ c% p: R5 C% j
唔係
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 11:14 PM:2 h( r+ ~% G) m+ }# Y/ c

5 |  x1 ~) h) H* Y唔係
! C9 i. I% h% R仲意為有車友添
膠少陣當幫忙
Originally posted by 大家樂1234 at 2006-5-29 01:41 PM:/ n- Z) y4 v4 V: f$ ]! K* d
著咩去好; K6 @% D# Q8 n: `
我阿媽就話便服都得
* h8 e2 I. J& X0 K1 j+ r3 M: ]" X; j* l4 Q  P0 D; d
唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴6 e7 q  F! J* {+ C7 }% `% N9 ~
Originally posted by ckyckk at 2006-5-29 11:20 PM:' W& z1 a' l/ g# j2 Q2 K

) O+ X- s: K( u5 B: e8 F. G$ a" [& E' j. Y$ O& W
唔好著衫褲然後扮著左~再問呀媽借個Bra當眼鏡戴: j% E  e* L& s0 R* f
8 d5 b! T1 w+ n* w! }' N9 C, |) s
國皇的新衣~~. g/ q% A  y' m  \
唔係冇可能,假如個theme係裸露~~
Originally posted by d228216 at 2006-5-29 09:55 PM:& P) V( K9 r/ l+ N; Y* S
$ x, Z, \3 Z- a) {- F
就係怕受大家關注.................
8 u' R. j: T8 v% V
民主定民粹?
邊到搵套西裝出黎呀?便服好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 謝師宴著咩去好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。