<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 13:51:  X1 C4 A' o; _0 g
差人做野la
# c3 V# t" w% \) D你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!
' [  X  l7 o- _( |, ?# z" A- w$ Y唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
我本人都覺得 「大便」 依本野應該列入 三級 入膠袋 18禁.
5 \" F6 v0 @6 O  C* i4 R
8 {2 F) ~3 ~1 j1 h+ B# x但係点解要由 婦女團體 去搞???  邊個唔頂超都可以去隊佢, 婦女團體叻d 定得閒d呢???
; i* ?0 P: E8 y. X( Y8 Z! x0 `  C" Z
: G4 P. m4 H. T9 w0 D6 U小事化大係香港人既精神, 大遊行係香港既本土運動, 我地郁吓就一百幾十萬人上街, 遊行期間又唔會有事發生, 比人隊果d人之後又可以冇事, 邊個夠我地叻 !?3 @: U. {" r) [

! ~0 L1 G5 D7 B9 U但要玩大家玩, 咪淨係比d 婦女團體 威哂至得架!
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 16:26:
9 {9 L! g" z) `$ v我本人都覺得 「大便」 依本野應該列...
" R1 t& s1 j( n+ A4 w# w咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 04:50 PM:" l; u5 @: {6 ]; _
' I0 Q  L, K3 t6 z  Z' j7 k
咁硬漢哥你帶頭吹雞搞遊行,我一定支持,等我跟你威下......
4 ]: W1 p9 X1 d8 V& d! n5 R唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
Originally posted by d228216 at 2006-6-23 17:01:. z" @: S+ S; H  {5 I" A" i

6 Y6 v9 z+ ?3 ^7 {4 }6 Y! [! \; N唔好啦, 同你行 行行吓 唔知去咗邊.....咁就唔好啦
" i! t  ?" c6 e  h
去得邊?最多去搵d婦女聽下意見,交流一下.........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 16:01:* v: a$ H9 x# T8 T2 F
/ M- k' f; u; [: p3 v
你咁叻?去報警囉,唔報好能衰既!!!
" ?! e- ]" b1 T* f唔好得個講字,你要為你所信仰的一套所謂「道德價值」做d野,唔好齋吹......
8 @( ?. W  X- y. }
你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 17:30:& P+ }9 ^1 a7 [+ i; g- n

) a6 L' T  \* z7 B' ?你有問題嗎,睇睇新聞吧,差人己接受此案la,睇睇新聞吧,唔睇好能衰既!!!
2 Q7 O1 `; ^" t
接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-23 17:36:/ `0 m1 O* G4 ~% o2 I
4 y2 B- d/ b* Y( Y
接受代表乜?而家判左罪未?你唔見左隻豬,差人一樣受理,咁又點?
. M# |7 P! a1 S4 f! H9 a5 I
接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
Originally posted by ~johncena~ at 2006-6-23 06:04 PM:; Q, O. m- A, ^# w; }. h6 s: F
, R+ y8 N$ K9 D- F8 r" T3 J* Q4 C( Y
接受姐係會處理此案,難道差人睇完就算
# _4 L9 X, i, }/ f' z
接受唔代表會處理4 L+ h: d. D0 D: V+ L
每年咁多案,差人理得幾多& I8 {( n4 j2 G
緊係處理左緊要個d& t7 c* X( N. P4 B2 Q
無重要性個d就當然唔理# p- D6 u) U3 ^* h1 [- O! w

9 @/ c1 P+ \6 Z5 w0 N) ~) {! r除非有明顯證據證到依件事涉及違犯行為3 P7 s6 Q# |6 ^' l8 y% `
否則差人最多都係轉介去相關既組織
- E5 b  T/ G; u- w8 g0 h
1 P9 f2 G6 O3 J  N& R  j- K  d" E$ d[ Last edited by karenmoe on 2006-6-23 at 06:10 PM ]
因某些原因
一隻智障狗=甘國武
Originally posted by karenmoe at 2006-6-23 18:09:( p6 `, i0 Z7 q$ |) Y
: p. m& R+ J( V3 X5 Q" J. c
接受唔代表會處理
# U! c3 l5 B2 @" i* \6 t每年咁多案,差人...
( ]( k4 V( l% U/ ~: B* G
每年咁多案,差人理得幾多; z1 Y9 I! e5 l' {
太不負責任la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全力要求婦女團體投訴到《一本大便》停刊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。