<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 09:55 AM:/ C( E3 z$ H* S
* D' c4 j; F1 k/ `2 {, ~
整得好就型la,睇師父手工.......
" [# q" L' W! F, M# M& J% K6 s大約要用幾錢???
Originally posted by 腳指o at 2005-10-16 10:02:
/ H! n  Z, q. M: f
/ o& u7 a. z, m6 {2 w6 E/ C大約要用幾錢???
7 K! T9 u2 K6 z4 G; z0 @睇你整乜la,一般預2,3佰la~
我就覺得紋身都幾好
, g' S0 G% Q7 c0 N$ z  n6 p, ~9 k* o; {: h# @5 d
不過唔好紋到周身都係
& k8 P8 ?9 s1 I+ ~& `" @* h; i咁會冇咁靚
紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 17:36:! H) a2 e# `# F1 ^* J8 t
紋身???無乜意見噃.........純粹人體裝飾一種,都係一種文化嚟嘅;我就無咯,因對我嚟講無乜價值可言囉~^^
* t# M/ E( r7 N: |紋你3位太座的名字咪有價值low~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-16 08:09 PM:- j+ }; u; j, |  D4 W" M) h- P

8 K. i2 k& ~4 K; {3 a紋你3位太座的名字咪有價值low~
: f# B' D* w: ?3 z, u& a
% C& S9 q: G  `/ k7 g  m* i2 |0 p3 j
4 w/ |' B+ u% Q3 Z...........死得有價值咩???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 20:38:
5 v. Z+ n5 C4 N2 W- a
% j4 J" U$ a6 j; Z0 Y. o; F- V
* {+ Z# Y; j/ b; C* |; U
: C5 W* B: |' w...........死得有價值咩???
$ H$ Z4 Z" w: Q; o8 p2 q乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-16 08:38 PM:! o: E, N: x9 Z
/ C& w7 k4 V0 j, ?3 s1 {
. ^5 K& e- M& }2 Y  C6 s) {8 |

7 |9 c0 L$ n2 P8 g乜鬼花下死,做鬼也風流麻~
$ w2 C! g" q/ n3 f7 O! C係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
Originally posted by Kra at 2005-10-21 00:07:
! g1 a0 v5 }0 R+ e6 P) a0 @$ w8 d/ E" X0 _; }7 R/ M8 _& H8 }& G
係牡丹花下死, 做鬼也風流呀 !
2 p3 V2 i( `4 y' c5 n# q+ Z( H8 E% z中文差麻
紋身是種藝術 lol
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇紋身???點睇紋身呢樣野呢???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。