<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?2 U' a3 A' A5 F' G  s
呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?/ T5 W) W) J1 m- P
呢度就係中國的縮影..........: ^; a( s! J% n
打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
- t7 L1 U* r/ V4 W咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪
) G4 F. l! n$ B6 Y0 h4 i- N6 p"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺
, N* }" Q1 l3 D! z% F  k- p& @奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
) B& A! A; H( Z& w# K' \1,有好多人已經唔再來 ...3 x- W  C  s6 a5 L8 f" C
2,一人多身 ...
6 |4 |- x% I+ w& S) Q1 ^8 z- b3,只係上來睇相 ..., }# E/ k. F+ `" C, h' k0 s
3 H. ]; q# u  \9 a
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , # n! d& i+ A* A5 w7 {
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...4 y3 B+ {& [, Z+ m$ n; S2 z% H, Y

6 U4 T7 n6 T, y4 n# P0 f結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
% o6 T7 N, x7 T1,有好多人已經唔再來 ...7 Q& c+ d' u. P3 y3 U" s* }% K
2,一人多身 ...8 X! C9 X& x8 _! Z/ L% f( {. q4 X
3,只係上來睇相 ...: H5 R* H" r% v9 P% S+ x" D  ?( T

3 e2 m6 e7 H5 t, O: J. g... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
* ]: B2 s. a2 N$ `8 l只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
1 k( w' M$ B) T. O: ^% c
. b2 i- P& _" t結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...) Y, q9 F- n# ^* m/ r* E) `
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
: ?5 L* Z% x8 B版主眼中釘?
& ~2 b! B& y$ K# a: O1,有好多人已經唔再來 ...
4 `( r: e. b6 s+ F" z8 B. A2,一人多身 ...
$ H8 {: B; L3 U1 [/ \' _/ ^3,只係上來睇相 .../ w& [0 J) B( ^7 n) {# t+ j7 E

# c$ a; A: d8 Z& l7 O) N... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
& q- i* n4 I2 b, {; v) c) B( d只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ..." M" W) e/ H: A

4 n) S9 b" y* l' N  ?5 l6 d5 `結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...$ D0 U2 T* b: c3 L: l' H) e
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
) ?% E: A. ?  P3 o
不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒
/ e- C6 V8 u9 s8 |4 W# |0 X% _" E/ z: t, H3 r  J9 X. a
呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?  G* X& w  v6 b5 f
我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。 + v4 L6 |7 N0 X
雖然平日我個分身定時入來cap下相。+ y0 }% J, L) B; L9 H) W
( _1 t7 m- r/ d; J
回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。
1 ~3 D* }& }7 @$ Y$ Z' \  m* w: C以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,
& J- w0 n) O. [! E: t* d2 m- H$ c8 _絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,5 D+ B$ @# w" Z7 T) j
所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?* x! F) i- ?2 T/ G- v/ q; a# ]

# F  l( v/ p1 l9 e* O2 \: l. P我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,
/ P7 H3 `1 [! p! E: l7 ^6 T雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。