<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?
返回列表 回復 發帖
我仲未去~% v2 G: P% c) E* h. K7 {9 v
我唔太鍾意玩d機動遊戲...
唔玩機動遊戲仲有攤位玩嘛..
Originally posted by wer at 2007-2-15 10:24 PM:4 R; s) `- ~8 n+ t! S# @5 l! D
6 s2 b# r* Z8 U& Q8 q. J
我知道
5 S8 F' P- m! ]點解要人地打中文?
我仲未去, 亦唔打算去....
Originally posted by chong2002 at 2007-2-15 23:15:6 O1 o1 E6 L& [1 [* `1 C

! C/ [; Q6 A2 s# u+ q( G( N點解要人地打中文?
6 S5 n, @1 o4 z+ {% N因為我覺得他grammar有問題
EF小人物

Originally posted by trunks at 2007-2-15 23:24:
3 f* ?+ V8 `: j9 G6 m6 v+ q我仲未去, 亦唔打算去....
" k; y/ a2 u+ }. \) x5 Hwhy
EF小人物

Originally posted by makin at 2007-2-15 10:32 PM:. P, _- }$ J$ y' b4 v5 \
唔玩機動遊戲仲有攤位玩嘛..
' n7 Y9 J% ^, n
畀1xx$去玩攤位有像有點兒那個~= =
Originally posted by gigg11 at 2007-2-16 01:29:& J6 L# j5 s/ Q1 s: g
$ ~7 _4 M2 N, }' S# o; l: z# o
畀1xx$去玩攤位有像有點兒那個~= =
8 N: h6 M6 Y6 ?$ ~7 [* R6 v
這就是我不太想去的原因
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-15 10:17 PM:! Y" ]0 _8 \) G* E% {

! c! D: z8 c( C3 b打中文啦.中國人
! I& P) O- O1 p3 H
唔識英文,就唔識英文啦
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
冇去ar...
& I: c/ S- n' C, u, F5 x亦冇打算去-_-0 J7 z$ g, f/ M& ^) ?
) L& [2 D8 X5 t
真係除非有人請..
' V* I  x: |( a0 O5 n# [6 D要我比錢我一定唔去!!!!!!!!!!!
民主定民粹?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。