<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4
返回列表 回復 發帖
我其實有一個問題?; N& I' [+ G9 l- e/ s- P
點樣先可以攞晒15分啊??2 i1 p, \4 b) X0 {7 a% c
好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 04:28 PM:% G2 j1 Q0 f$ z
我其實有一個問題?
; |- I. S/ Y# z( {點樣先可以攞晒15分啊??
$ i* G5 J& A6 m5 _. D好似part3咁......!我同個答案一無一樣(我解釋得比個正確答案仲清楚)都唔可以加15分???
) I8 z6 M$ t( c8 Y4 |- E2 J
% |+ _: o5 Z7 Q
@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
想問呀~~芯片即係咩??( l, j! |3 V8 @2 f: d
幾大到??
Originally posted by 安心 at 2007-6-3 17:23:1 d. g/ C% S, k
想問呀~~芯片即係咩??! Q4 f3 ?( E# e* y' K0 B; K
幾大到??
6 r- R* C' f, D' N花旗心片有幾大我諗就應該有幾大
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 16:37:
2 v+ C& T- R: E  U9 u! G
, Y- O' i( x, d1 }( k% {1 B6 \; A
# I; U8 b& \) K9 ~8 o' a* E0 k- F@.@ 一無一樣 !?! ......你指原版答案吓馬
! w( `/ l+ W, `, n# d" r( v( _
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明
5 d, T+ e( Z9 c2 E/ m* ~1 U我最係有個會員居然加分多個我+13分; W2 j1 I: c9 w$ n
( Y, {' r' N) ?; g
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:
, N- ]4 b: j3 c5 e* {6 o4 \+ f4 C- J7 Q: }6 N
我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明# Q. h' `; p; M+ A7 Z
我最係有個會員居然加分多個我+13分$ u0 ~) _0 b# b

' X4 J* g" ]7 R: T# B/ q% Z[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
# @1 @' F- I' i' i5 b+ P  U( G

0 f4 u- z& {# q, m原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多理據 ,不能充分解釋
# ^# ~5 U1 A8 T# Q9 N# P& @所以比分上 , 答得合理 , 會加上額外bonus. e3 _8 Y- b* r
+13分嗰個人對案件既觀察比較深入 , 自然攞多d points
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-3 06:36 PM:1 F: B0 t$ Q( u; j+ {6 Z

; J! Y/ Z# Y2 n2 e, R* }我同原版答案有咩野分別喎真係唔係好明! K8 ]1 g( h: g# t  ?4 [1 A& H% X6 ?
我最係有個會員居然加分多個我+13分: H& P0 _/ K( D, @- z* u6 n9 q+ G
! J0 x: n/ R* i. H( ?( ]
[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-3 at 06:41 PM ]
& G$ Y- d2 I( o' I1 u9 |. H
我都冇用,又唔係我評分,係評分嗰個
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 21:07:
9 ]2 e+ o% P! T2 d, M/ I$ y1 c) M, I2 l/ P3 O
7 C6 m2 Z0 O5 b- \. c$ [0 ?& D我只係想講我想講嘅野,88唔好啊!!!
Originally posted by playbr2 at 2007-6-3 20:50:. C, n$ Y2 o$ J# O: m
, ~" Q+ v, |9 A" {% K* K; B/ Y

! Q, i- O. [, p7 G: s/ B  J: G# s原版答案過於簡單 , 而且缺乏很多...
# |+ r0 c5 j+ Y! D5 p9 B7 e明白晒9 h* |( r  g/ h3 g
咁下次我打多d字啦
Originally posted by kaichun88 at 2007-6-3 09:07 PM:
- h7 X8 a6 F: _- P; a' l& }) M$ ^$ |! b& v2 V+ F. h
7 U  H+ ^! x, m7 h/ v- M* r' k1 L
0 H! y# C  u5 J/ {) L* ]...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分活動]齊來做偵探之破案三連環(好簡單版) part 4

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。