<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】
返回列表 回復 發帖
3 H( a( J1 a/ H: ^乜你仲有時間玩其他架 ) w: `; t- b, I; D! b; l
近排搵到個好吸引下 $ v1 m* c4 h/ A) O$ u( \$ v
但費事比你地話又道你地升仙唔講
' ~0 f/ M' e/ y周日仲比人蝦既.......... 7 B5 a  S4 b3 A  z9 l: `, r
所以你唔好用錢買重碎住 ...

6 J0 M) f, o: Dmnbvc 發表於 2009-10-29 09:52 PM
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
. D; u! t  |' z% y+ z7 V又搵到d咩野害我地啊
6 [: F# V% l* t; g' P# U紅色字唔明你想講咩野
* |( E. X4 O' _# S, t
9 A- h3 S3 C& m+ T% o$ m
你唔係冇玩「面book」呀嘛
. ^7 z) M' b! v, J. b7 i* rclkgtr 發表於 2009-10-29 09:15 PM
1 d9 T- o! O- M& j2 y1 n

( C$ e6 j5 M0 S  P$ |真係冇.......
$ ?+ _# s$ k1 F5 z. l人地好深閏架  S( z# L! \9 Y  z: C
面book好易比人知既http://www.26fun.com/bbs/uc_server/avatar.php?uid=203035&size=middle! i2 _7 J! K* h& n
mnbvc 發表於 2009-10-29 09:47 PM
: @' U* Y2 S9 h8 f' v6 J, i4 t
: C! ]# H# L; P3 ?) N: Y/ B! t. B
咁佢唔應該上網囉, 上網好危險嫁
識路喎
+ ^" Q9 H  ?7 e* |6 D' `* J勇勇 發表於 2009-10-29 10:06 PM
" {$ H. g8 K8 S& W) V. Q5 f9 P1 g1 a2 F) n& U6 a7 b
就算冇玩, d 人都成日feed晒出嚟, 都知呢一個game喇
! u2 U* \0 k1 J' M2 e- l
" e8 t, f, E9 {8 Z# |: K! r! D真係冇.......
8 P' J1 [" S' g" j9 O6 Ukakeidevil 發表於 2009-10-29 10:18 PM
/ T4 N7 u" Y% c0 t) m, Y/ y7 ]
0 s$ f, U/ k2 h$ s. l6 ~5 g4 r
唉.....................
我有兩個戶口:7 W: P6 q2 \: @2 K
chum2708
6 }& s* i+ P! _( y" T( ~; bkelvin253783
我有兩個戶口:
7 A  }9 `: l: q) a4 g: `1 }5 Rchum2708
4 Y* G6 G5 p" k- |kelvin253783: d) ]; F: y8 g- w2 x% H0 t
費事高 發表於 2009-10-30 01:44 AM
新出13隻好得意,好多唔同嘅番數,1局可以輸幾十番
真黑仔 ! S! Y4 @( ?& N* T& i
輸左22000
有, 麻雀 and 大老二
時間就緊係有啦,係睇吓有冇錢玩姐
( X; v8 a( v4 F又搵到d咩野害我地啊 ( Z0 l9 \3 Q0 V* h- |
紅色字唔明你想講咩野
+ o* |/ b7 S+ d  B勇勇 發表於 2009-10-29 10:10 PM
. V( h1 m, f5 V" y4 D; R隻野要下載 % H' w$ N( f* {) T
仲諗緊裝唔裝
) _! {8 ^/ }0 p% h" b紅字你明拉
http://pic.ipicture.ru/uploads/090107/7M4VFsmHVz.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/08.gi
http://966fun.com/images/smilies/onionsmile/a82.gi
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【神來也遊戲--- 吹水區】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。