<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 除了大波 , 大家仲鐘意邊種女性身體特點???
返回列表 回復 發帖
+ V) a8 l  x# A
舒淇這種大嘴+厚唇既女人正唔正???
& F+ z0 y8 h4 j8 R" Q( Y) B$ @2 ^e_e 發表於 2009-12-20 02:15 PM
+ A+ \2 P3 o" K" [* j: Z$ o厚唇都ok,大嘴就...
* g- x. ]7 |! @% ^0 I) d5 M: Ve_e 發表於 2009-12-20 02:17 PM
佢本人就唔LIKE,但依種咀都唔錯,但我最鐘意都係 王秀琳 咀
佢本人就唔LIKE,但依種咀都唔錯,但我最鐘意都係 王秀琳 咀6 a: x. T. i- P
勇勇 發表於 2009-12-20 02:21 PM
4 u, ]0 n% E$ R0 _
含X嘴
* \* @+ _& f3 C# V5 B含X嘴7 `: b$ \( J$ d: M
Winters 發表於 2009-12-20 02:23 PM
; v2 x% t# |! X1 g
徐子珊的鯉魚嘴呢???
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
; i3 C0 j' o" b2 ^" p$ }8 i含X嘴0 C6 W( Y) Q. R+ R7 H' P4 n
Winters 發表於 2009-12-20 02:23 PM
嘻嘻~~吹氣公仔咀2 K* E+ M* L+ y8 t
我覺得 王秀琳 都幾鬼索架,眼大大.....身材又好
' r" U4 x& H0 @0 A徐子珊的鯉魚嘴呢???$ X1 P4 a: T. B  M( M9 t
e_e 發表於 2009-12-20 02:28 PM
如果佢冇拍過[家好月圓]可能我都會LIKE佢,佢拍完果套戲之後,我感覺佢係做緊自己
如果佢冇拍過[家好月圓]可能我都會LIKE佢,佢拍完果套戲之後,我感覺佢係做緊自己' I# u& \, x/ o8 O7 a
勇勇 發表於 2009-12-20 02:32 PM
我純講外形姐
我純講外形姐( @% H4 P2 R6 _' }0 L- E3 O) {
e_e 發表於 2009-12-20 02:33 PM
唔鐘意......我只愛吹氣公仔咀
唔鐘意......我只愛吹氣公仔咀
5 I! P* s# o* v勇勇 發表於 2009-12-20 02:35 PM
2 x6 L# d4 v. W  v$ N6 z# \# N2 R" w( F
咁腿呢??? 肉腿定長腿???
2 u0 u3 u6 `$ E/ U9 p/ g咁腿呢??? 肉腿定長腿???
" Z* j( S! a, u7 y% I: ue_e 發表於 2009-12-20 02:38 PM
其實我要嘅野 王秀琳 已經有齊晒
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 除了大波 , 大家仲鐘意邊種女性身體特點???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。