<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-15 11:45 PM:
6 }. ?  V% ]- G: Z. U' [: m. ~: w+ `" m' b
因為我覺得他grammar有問題
, [  j' a) |3 n& z7 s2 \% n; Q0 G
) ?5 h7 J4 G  {8 }! v3 f8 y- w7 b0 l) X4 z- T, o$ ?$ j
打中文啦中國人,半中半英。1 v0 {9 h9 U  y% j6 S+ `

$ q4 h! j, L  F  u仲有,文法有錯就唔打得英文,乜道理?
Originally posted by wer at 2007-2-15 11:45 PM:* O+ x' H! X  E! Q
( Z8 }$ g$ {$ b* n
why
( W- ~. e, e8 I# a& }; [
- e( \" Z; Z/ |- W叫人唔好打英文,自己又打。
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-16 10:36:
) X/ ~7 k% l" H  B# f! l
' {% G1 e& e7 j2 i  I唔識英文,就唔識英文啦
- ]' G: ^- C) {0 i* r1 K) P' x8 n我不想與你引起罵戰
EF小人物

Originally posted by angry888 at 2007-2-16 13:57:
  m& \& z" i% [5 h: ]  N* k; l% s3 R# j& {
: L( W1 Q' ~9 E2 O) c3 N7 ]

7 R7 a1 Q; p2 l  p$ @5 {6 T打中文啦中國人,半中半英。
% d9 \# V+ ]* i, V0 E* n/ z( f5 `) f1 O* P' c& V
仲有,文法有錯就唔打得英文,乜道理?
( N6 }$ w( d, l/ _: b3 J7 d5 J
我擔心誤會他意思者, D4 \9 |/ M1 [0 i" A; l- {  x

" W6 Q- p( K# \9 i另外,打英文有時方便過中文
EF小人物

没去,有人请恐怕也不去,不感性趣了。
Originally posted by jennifer at 2007-2-16 03:44 PM:5 ?4 @8 n! Q$ n0 b
没去,有人请恐怕也不去,不感趣了。
# c% z; ]: Y6 D. x! _) B3 ^) z
民主定民粹?
Originally posted by wer at 2007-2-16 03:25 PM:
6 K, f0 N4 S( ^4 f3 u' X8 Y" H; g* K& S' N7 ], p3 Z) Z: M
我不想與你引起罵戰
. p# g0 a) j% b1 h! M! k# g+ h我都唔想糟
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-16 17:16:5 D# [7 f8 j/ y& w
  W& u; C; z. ?  b5 c
我都唔想糟
& n8 F  ]* A' v8 o  l
請你就你的言論道歉
EF小人物

冇去呀!!!有時間既話都想去下!!!
...不去了
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有冇人仲未去環球嘉年華?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。