<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖
% ~, l2 p7 F0 L) H1 J. t1 T4 C
$ a& F. I( N% i, t
但係好多都係罐頭回覆咁就算多人回又有乜意義?
3 m' d% c9 g" n7 Fjojojojoj 發表於 2010-3-13 09:43 PM
$ T2 j7 z% l; Q0 K. z& t7 T9 M. |
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
( i9 i, Q) T; c4 N2 l, v4 M, k, T( x我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
5 p0 I" \1 D2 a& d0 `/ y+ [討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇
' ~  g: a& j" s# u, n$ M
梗係啦,我黎左呢度都唔係好耐,唔知之前發生過乜野事.
5 y$ X0 \* d$ N5 k9 i- ~, P2 g我開post就係想了解下點解一個咁多人在線嘅壇,
3 T2 {$ k3 C* o5 U3 I( \' F; c討論嘅人數點解可以少過一啲在線人數不過百嘅壇 ...' X3 w- W3 v! E# \. J7 [
Winters 發表於 2010-3-13 10:55 PM
% R+ }2 ]5 x8 N

* L; q6 s3 h1 p. e+ U$ D; O一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
6 D5 v0 @8 \. }+ c8 P不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。
4 _0 k! p4 R* O$ u8 v
2 ^  I1 ~0 b& n! W一個曾經好熱鬧的論壇變成今日的純cap相網站,
! X, q1 M& w+ K" z/ v不是一朝一夕的事,背後不會無因,你嘗試自己猜想下吧。  y' Q1 k1 D- B
andyho 發表於 2010-3-13 11:19 PM
4 X+ _0 S8 \5 P) y9 y9 `; w9 `河蟹
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
+ o! V3 J! h, u8 b6 q河蟹
3 [1 n7 z; l! E奇 發表於 2010-3-13 11:44 PM
4 H" ^2 @' Q3 I% [- h% H9 Z) }7 C' d

9 `$ T% L7 I, b% L河蟹已是後話,在之前好多資深會員已意興闌珊。
係咪個別板主問題
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
+ a( e9 z. U& S4 a9 ~* x$ H# u- F6 G( w; `, o% T! z1 y
係咪個別板主問題! W4 X- V- l( i- T9 k
奇 發表於 2010-3-13 11:58 PM
9 P% i* `4 w# w# L( [# X$ M5 j( h
( l& n. T+ i' Y% [+ l& U
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。
8 ?4 ]( v0 V9 R' K# T6 H9 ?8 O6 o) t1 I
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
" U# L5 B1 m% k8 _2 B4 ~9 Z0 F! m" E在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,
. ~% ^! i+ E5 b8 k* v! i4 K(大多選擇忍受,因為某些討論區人流多,退出左難找另一處熱鬧的平台)
9 r" h# i/ k9 Z但我不滿entfun某些人或事,我就選擇利用其他平台發言,0 C0 _% O- S/ B. ]* O
回來只為了睇相,不少資深會員跟我一樣變成了CD-ROM。
) @4 ]) B' I1 G  u3 t+ ~" P" M5 c# @2 O4 a1 s
以上應解答到樓主及一眾新加入版友的疑問吧。
# B+ g$ `/ `0 K1 }6 i2 W; V; s, G! E4 c( C
" P. E8 _$ ~/ _3 K! P3 j3 a4 R$ }6 m( E8 s( a
個別版主就無謂講啦,我嘗試用最簡單的方法解釋。! F6 I2 y6 z$ M6 ?
0 x8 v1 p- j& g/ b* G/ q+ D
其他討論區,大家入去主要為了討論,但entfun賣點是明星相而非論壇。
- A: e/ g- G! ^' T7 K( t在其他討論區不滿版主或版規,只可選擇完全退出或忍受不合理行為,, `  K. z9 ~1 @# r! R9 e$ L
(大多選擇忍受,因為某 .../ q$ Z2 [1 C0 Q6 d6 Y$ e, K3 [, ?) D
andyho 發表於 2010-3-14 10:28 AM
( ]4 B/ K  f' h: S0 q, b
4 _5 t% m9 q! K5 w$ Q$ J
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 + p$ c% e8 l9 ^9 h" C5 D5 ~7 B% D

( V: X+ j8 Z. L$ v$ h不過唔login就無可能留過言, thx過作者.: I; r: m, A4 C; I) z

( e7 S$ ?; @: |$ E& f但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心淡變回私藏拍友,影既相即日回家落HDD就算 : d& d* S  B" n- r7 p8 W7 Q

# [! g5 G) T( ^+ y4 v8 y- J8 L又或變成只在明星Fans網站發佈......而每日來此都係只吹水收吓暗紛消息...
3 N8 X$ }/ W1 b0 _* z
" V( |5 ^6 v, ]1 C同樣只做CD-Rom Cap圖唔回問題不止在26fun/Starhk,
7 T' `) M& M% ?# i7 @! y0 i! v9 ?; M. {( r
連外影model 自拍相為主既Av buzz都係, 究竟問題最終點樣改變, 的確係要有關論壇搞手值得心思.....
( E9 e) c. b4 T# K
1 y) g4 v$ w# l; }2 E
可能係扣留量制嚇走哂d人, 甚至出現唔Login就肯定唔扣流量既心態, 相信Andy兄都會係呢類 4 n* F5 T# f: ]! z" s
, M7 e& q- q2 h. g
不過唔login就無可能留過言, thx過作者.' N  |$ n- d' ?' E7 O

" M' Q/ X: r4 U. t, E但因果循還一些現在仲經常出去影星既自拍版友, 見無乜人鼓勵支持/回文都已心 ...
$ N5 z; F% Z) s/ T& TATX-828 發表於 2010-3-15 06:45 AM
8 Q7 R0 T0 H; @0 v" X2 S) V
2 Z* o# d8 w  p" ?" }, {

! v" M, n: c: u+ R' JWinters 發表於 2010-3-15 09:14 PM
+ Z* M* c: k6 ~7 n我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...
& r7 n% |! f% A  w7 T% o如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
9 z7 o! r* B% E
我這一排想到 , 其實寫色情小說都是需要感動的存在 ...8 Q( r* F7 M1 d" K; z
如一對分離已久的情侶 , 重適時對對方的那種渴望~~
' f( a( G; F) j: z5 se_e 發表於 2010-3-15 10:29 PM
8 {  J! b4 R5 C2 F+ r& z除左色文,你係咪仲有寫其他小說?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。