<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線
返回列表 回復 發帖

在線會員 - 總計 3592 人在線

一個咁多人在線嘅論壇,發貼回貼嘅人數真係少到

評分次數

• admin

預左啦
會員有廿幾萬...真係唔覺
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?  U/ K" Y, f! F6 X; ~+ A( L4 X/ v
呢度就係中國的縮影..........

評分次數

• admin

等於中國13億人, 但公開討論政府的人少之又少, 點解呢?
  @0 M: F' G# f( p呢度就係中國的縮影..........7 k! j$ _8 p' W4 v/ z" W
打狗棒 發表於 2010-3-11 09:07 AM
! Y: K0 _( p2 y. R3 k% v0 v
咁又係,呢度都有條「煽動顛覆國家政權罪) r. i" u+ o4 E5 u, Z' s/ O7 J
"歡迎吹水,請注意全論壇禁談大陸政治主題違者禁言1月。"

評分次數

• admin

會員有廿幾萬...真係唔覺  v6 P+ e9 o" `$ @+ l
奇 發表於 2010-3-11 08:42 AM
8 X8 K- N2 t9 Y
1,有好多人已經唔再來 ...
, w7 d# Q4 v) A& x/ |2,一人多身 ...
( K6 I$ `2 T, [8 v( d2 S. P9 M: o3,只係上來睇相 ...
, h) _/ h. @2 S3 p% Z6 N; H
+ S0 |3 y7 D3 U$ g8 M... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , ( \2 L6 u! V6 Q6 m
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...$ o6 j/ R) i$ [  L0 ~

5 l& k  i2 J0 Z9 n' i: s* o; }結果??? 我咪做左板主眼中釘羅

評分次數

• admin

撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
多數上來睇相
  J+ ^( ]  d) b8 s# X
1,有好多人已經唔再來 .... e5 U. f8 H! }4 q8 u8 M1 o  C! Y
2,一人多身 ...; B& e7 _" V) E" H* j
3,只係上來睇相 ...
4 t% ]/ J, J/ L9 r. J6 s
; E; f& D+ R: ~2 h6 V... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST , 4 _$ z, j0 L9 Z6 _' X6 u: z2 V( r) G
只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
6 E9 \# X7 c& B" p, S5 f; U  c' G2 K- T0 I4 ?, o2 U; k& j: g7 T
結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...& U) X& @0 ^9 K/ D2 \6 }6 s+ D
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
' U9 h8 k. i9 T4 q6 Z版主眼中釘?
+ W- P* v: L% X
1,有好多人已經唔再來 ...
( I; S; o  c7 n9 E- t3 k( A5 r& s2,一人多身 ...+ Y2 z% |# V6 d2 B
3,只係上來睇相 ...; d) u( J  T+ V3 u' `
. b; M; J( V. d# B
... 係4年前開始 , 我曾經大力評擊 , 大量貼相POST ,
. y5 F. T# h! P3 {: {% X) o只會讓ENTFUN(當年的26FUN) , 淪為一個POST相網 ...
1 x  W: l% \6 V  I
9 ^0 E6 [; `% Z% A4 o* a- i& D結果??? 我咪做左板主眼中釘羅 ...2 l8 R) U. V  t, g; @' \9 N" B% t0 q
e_e 發表於 2010-3-11 03:19 PM
+ D+ N* Y2 l5 u9 ~, F不過而家睇相要留言儲分,唔係用放大鏡睇咩

評分次數

• admin

http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
4# 打狗棒 5 ?; D" n& J6 J: R' T
. @5 l4 q$ \9 I5 W9 w# q0 Y5 \, N0 e* m
呵呵!好"狗"無見了!大家別來無恙嗎?5 g/ {9 H! q: r! k6 w; ?
我只係選"我的最愛"時按錯掣至入左來,你話我幾耐無入來丫。 / x. y( I9 n) b% q& U, Z" b$ C: b
雖然平日我個分身定時入來cap下相。
/ z' h8 b3 B" o( f* \# `% v8 f& V$ `# v; b5 d- V1 b1 `
回應埋甘仔,我正正係你所指的完全唔來,又或者入來只cap相的會員。
. x" P5 y1 F  t, \以前我算是半個活躍分子,但後來entfun的所作所為及新版規的要求,
$ R( A8 A* H' w/ T- M7 C" D+ _) b4 ~絕對令人失去討論意欲,甚至完全唔想再發言,又或者索性不入來,
$ d: `& O6 X8 O& U. }/ |3 F所以3000幾人在線,大家都是默默睇post及cap相而已,俾你30000人在線又如何?; ^/ K  _! _+ R: Y5 G

* I" N- Q! _1 q4 |我現時大多在人網睇下post,發言都少了,忙嘛,還是懷念以前的entfun,# }* ~+ I4 I7 x3 H8 O
雖然會員之間成日有爭拗,但擦出火花總算是一種光芒,好過黑沉沉,了無生氣。

評分次數

• admin

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 在線會員 - 總計 3592 人在線

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。