<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 06:18 PM:
. d6 _  y. a# Y& s9 P4 t0 Y  K4 a  n- V8 U5 Z. m# h- k
( h; l6 l3 K4 h8 _: D
: A, x# g2 ?- Z4 K* d1 |
要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
& m6 ?. k0 s  N. _

! z" H* a2 D* v4 o% D5 o跑唔到就行啦,行都有用架,行長少少o羅
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:31:
- P* _* q5 G* K. d4 i+ G/ s
! I: t5 v0 x0 @5 B/ k: ^" }7 ?
0 `3 m) [* f% n- F" ]' l/ \* b
+ ^5 h  Z5 K( u, s7 b跑到80米左右,就會''烤全''感
3 j& F# X6 g* n  M4 ]4 I4 I7 _5 O1 B/ P! H
我唔同,我跳到幾公里7 m7 b2 P* l. i0 ?% }, y
( ~" I$ T$ Z; N' {
我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 20:46:
7 z2 e: @: _7 ?7 G3 K: A7 V  M( V, D% I  C2 _. J

/ Z4 ~: H& I7 j# y/ j0 y$ |1 H我唔同,我跳到幾公里
( U, b* m' ?$ o; I
: V1 d7 H$ ~. }4 ]我有個朋友跑左4,50米已經唔得喇
& U# C  U) ]& k$ D* a; t0 g
你朋友虧的嗎?
Originally posted by hate1118 at 2006-4-17 07:28 PM:" Y) M4 V! ~, P4 W. d7 e
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一...
! @0 y  k5 f; x" u係咪好苦ga??
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
你們全身痕嗎
, m2 W8 S% B$ }( k7 w8 K- O我就會有時感到全身好似被針"桔"
; y, _' q* G% `* q- |- b- ]好難受的
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 05:27 PM:' F4 @4 }& b) j2 O( ~1 s4 }: d
我身體怪怪,好像是近3年才是這樣的
0 x5 j: _" H$ A3 s' J" y身體有時不知因為什麼痕8 |, l2 y  K: ~, E" l0 M0 w& A
有時在家走路,腳面會痕6 n1 O: _. V0 P$ ~( s1 i6 t
頭一出汗就痕(很少汗都會痕)
) |/ l+ S, [7 J; t" i; B  Y) u' h# P9 p/ E- s# U6 M# Z
可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......
1 Y7 g2 D( [9 G
( U$ c: }* B$ H( |- V/ o0 \揾個精神科医生問吓.
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 01:04 AM:
0 e. }% C3 D5 U$ i7 o+ U5 c1 P& O0 ]! s/ _& p# e

7 ~( G8 f, G% q# H+ O  h3 n5 y' V  l3 y可能係副交感神經失控, 可能因為壓力大, 壓力很大嗎?  通常3X尾就開始有, 有d人會心口閉, 心悸, 發脾四, 食野頂住心口......0 l2 `+ e# x6 D# O4 |# u
; `% P( m" _, i1 o
揾個精神科医生問吓.
7 G* i* y3 x) L9 U8 E5 l9 [! d# M# m+ A  ]- X/ f9 M
壓力都有一點,但我只有25歲= =
Originally posted by kjkj at 2006-4-19 06:14 AM:
. w9 ]& n0 U6 p5 `& K  l3 i
! F5 j1 p7 p; @. X
0 l& m* D. Z# F7 r) B2 E壓力都有一點,但我只有25歲= =
3 A: Z% h% n) O2 C7 c( W( w
25歲都有機會, 依d野要揾個医生check吓好d.
我都有咁既問題
' ~# n2 [8 u7 H# _4 G" l我研究個我一定係冬天一熱就好痕. L' j6 G$ S& B& k2 E& C
特別係塊面, 仲會紅洒
' m% i9 h* f- g. V8 x我諗係乾燥
睇下醫生吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。