<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 21:15:
" ~3 e4 ^0 o4 m+ T9 \( E8 ?4 y
5 U% y1 i* J+ J" D9 t% A; L" Q0 C- o' k+ ~6 |% s

- z: |( j( R, i0 {) c7 H. d9 f
' @4 `/ N# }* n4 s' r3 z5 k; ~
5 H# Y7 ?( Y; {* p- w+ |
" r& ^' l+ ]% O# I樂兄有乜好提議、好介紹呢?
; J- U  a7 f3 O: ]! ~; S: ~$ h1 R# e# Z' S4 c* B+ j
(等小弟偷吓師先~ )
# i8 W% L4 Y1 s7 j8 @玩我咩
4 A6 M/ ~* w* a; J我呢d擺明死窮鬼一名啦
1 ~( e3 y, i. n) C( Y: t不過如果大時大節! u: u1 ?. e% F- Y# J
送俾女既選Tiffany都無死錯人既
我都覺得 姑芝 最小四張野既女士先適合.
' v* T4 o* N8 f- `9 K2 {; h& c
3 S! G0 E- M* b4 s[6000貼前的一刻]
既然你無提及價錢問題,5 K& Y3 j8 f" N9 S2 `  `0 C  C, `
即係唔駛貪平啦
/ F2 m2 e) e1 u# Z. L) c
3 I# [' D: T) ]6 X2 f8 @* QLAND MARK同尖沙咀GUCCI應該KEEP最多款,同時亦最快無晒.
: ^  Y0 @. R5 E& \d水貨舖成日話有d特別款,其實我都幾懷疑,同埋o係歐洲買GUCCI都唔係真係平好多,平均都係15%左右,視乎地區同款式.
7 F' C7 Y4 b* F- U; D" \, N2 d* t0 @, ]- M" ~: L
講左咁多,其實都係同意係專門店買.  d) h, \6 n7 _; W9 \

. z4 a- g% N& k$ u反正GUCCIo黎o黎去去都係興2,3個款,GUCCI五個字夠佢開心o架啦
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-10 20:43:: s" a8 L! g7 s5 S! S8 _& N* Z
kobe兄,小弟喺買嘢比女友都有d經驗,...
2 ]9 ]8 o4 i; d我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-12-12 22:50:
9 }: O/ u# A4 T6 Q, N1 q- g7 t' Y' p; i
我係時代果間專門店睇過今季D款全部唔岩心水,其他鋪頭應該都係今季D貨黎架喎?不過唔該你先,我得閒去睇睇。
8 W1 s. w6 d. ~" p  L9 u) I8 y+ O! j1 L2 ^
) G& l, d: c) W8 D2 w/ B

, \9 \' k; h4 H0 @, M9 j
# E( R3 \* b/ h, Q& H; S你係咪想要舊款小小嗰d呀???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-12 23:01:9 L" R) w1 e: P+ b6 v
. l  o* h9 t# z' \0 ]  @' o8 u0 D' C0 M
' \4 ^5 W: P+ a; ]* s

: y' d! X. F7 c3 i, b. S) T- }* W. _  I1 Y' B2 @" z+ [

7 F$ O% F& S9 `  h% N. ]你係咪想要舊款小小嗰d呀???
1 x$ H: R/ h4 p! l9 V& _8 Q" P2 \可以咁講。。因為今季D款唔岩心水。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
其實樓主可以直接去水貨店搵...; T% K7 D2 J; g% c
香港賣真既Gucci水貨店真係多不勝數...
( W. g, S3 Z6 }8 K; v如果要少女款少少既都係去銅鑼灣啦..
) Q# a- W; g' T/ t/ j% m5 U銀座起碼有兩間有特別款賣..
" G' R. H: s- g+ z0 ^其他例如銅鑼灣地帶or金百利(應該在最頂有間)都有..只係你會唔會花時間搵...8 S% O8 x9 y& i' I
Gucci呢o的大牌子有時連賣開日本板仔野既V3同紅鞋宜都曾經入過貨,所以如果想買水貨真係通街都係..
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,1 T+ L4 [) c7 V6 \0 c6 i  F
如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
Originally posted by YingTung at 2005-12-13 23:57:; d+ j, R4 V, L8 \" l
其實樓主可以直接去水貨店搵...( ^+ q$ Q. D* p  J( y* m8 x
香港...
9 K1 Y) ?% Z6 b* w# P
YingTung有無D鋪頭。係你覺得比較好信譽。。。。。。
7 w' `: i, q0 z- u- q仲有我依家轉左目標。。。林住買LV。一來襟用二來襟興~
, Z4 k. p; K" Q9 I; e有無分辨真假方法??
" X% A% i1 D! U9 j0 Z* |3 n- X+ r( @! F3 G" |
[ Last edited by shaqkobe on 2005-12-14 at 12:49 AM ]

Originally posted by YingTung at 2005-12-14 00:02:; x* `. A6 V& E; k0 ?
PS:個人覺得樓主既女朋友應該唔係太大年齡,
2 ~4 D- ?; `" c& [如果仲係學生..我諗Vivienne Westwood或者agnes.b 比較少女味o的喎~
* _: r9 P# t; c0 f6 A# w4 a& c我都覺得係。。。! l, O2 p) F' w
不過佢唔鐘意。。。. S! g4 `: a- L( k) c) r' n
之前佢都用過Vivienne Westwood同Beams Boy。不過依家好似唔鐘意啦。

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有無Gucci專家??急問

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。