<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問問題(英文野)
返回列表 回復 發帖

問問題(英文野)

有咩英文字會有咩特別意思..- p1 |% \" q+ h/ O- T, T) y
先決條件要b 字頭
  ^3 B& @$ C5 M1 I: M9 ~) [唔好best=.=4 q1 \. S0 e6 T5 s  F* E% Q" z
唔該大家=.=設計班衫用....
brilliant.....
beast?
Originally posted by xylitol25 at 2006-9-13 09:31 PM:0 S! @+ K- }8 }6 T/ v  P% {* K+ y- G
beast?
/ ?% k4 Q5 \2 d2 E% Z3 Y! u
唔好玩啦=.=""
( [6 W# \7 k3 F- X0 C2 D2 {
Originally posted by CalvinPig at 2006-9-13 09:27 PM:
% l7 O  \9 i9 I2 V, k' ?$ vbrilliant.....
4 Z8 ~, n# c# [% ]6 @5 T
e..唔錯喎
* t& o2 N1 i+ b
/ ]& ]/ y+ p# j$ S; L4 e6 w3 e[ Last edited by 呀俊 on 2006-9-13 at 09:33 PM ]
BRAVO
boolean
Originally posted by hold_find at 2006-9-13 09:43 PM:
8 G' v) F7 _* K3 Uboolean
% }! J; q  J( X2 j  A- m
這個不明...上網查說什麼布爾數學....什麼來的?- ^8 k  w  J' E) ~" M
/ S! A" t; x. m, B# u4 N6 {+ o
bravo係唔錯喎唔該哂
咁奇怪既?
' e5 H1 Q2 v! g0 Z8 a1 X打開本字典...去 b 字頭果到...
& K& X, q0 ~1 @" ^咪好多字俾你揀囉....9 B; }: J( q4 m: I
. B+ P' ^" x% e; H# O
雖然依家唔興用字典唧....
' a) \: ^/ B' j& J  S但係唔會無字典丫?!( F, ~$ |$ Q6 Y% x4 A6 ]
(唔係讀書時期老師一定要買架咩?)
breast!!
Originally posted by 呀俊 at  09:45 PM:# i( v" V$ m0 Q( a# ]
# D# \7 A; K# o' r
這個不明...上網查說什麼布爾數學....什麼來的?
7 }1 Z8 t7 Q' [+ i: K8 A4 b0 K; d$ g( j' l! A4 W
bravo係唔錯喎唔該哂
. w0 w7 m4 j0 q7 }/ l) J/ J/ f5 Y' f3 Q& b$ D
bravo 好似係意大利文
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 問問題(英文野)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。