<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:18:
4 v5 y/ u( D; w/ V  L我試過夢見:
3 @; {2 w, m. H1 E1 J# x5 J# p  n1)甩哂d牙,成口都...
9 A+ Q! `5 b' \) h. O
! q+ Y* x; n9 E( m- Z
BLMCSS一個愛葉嘉敏既學生
.
其實好多夢一醒左都諗唔返係點...% [/ m1 W2 g3 J4 Q
不過有個前排ge,都仲有d印象. U9 D2 [9 V7 k9 [
話說調位同左個幾姣ge女同學坐,有次上堂無端端搞我下面..- o+ d  v: ~$ v
諗返都爽,可惜只係一個夢境/ `: N  x7 T) C! r3 C$ ^
但呢個唔係綺夢~~或者再發耐d會變成綺夢
1落雨落"針" 同 "turtle"
; R) s4 w. j5 f2中秋節老母變人狼! _# ~  U1 p6 K9 [. s! B
3發夢跳樓(次次都唔死得)
Originally posted by d228216 at 2006-4-19 12:58 AM:
3 e: X2 g: }# }5 W% m  x+ }8 J- L
" ~/ @" W" u6 C+ v: @8 ]/ k! |
' j  Q9 }# E( ~9 r* U) ^/ R* A# D" Z1 N$ n
1 {! N* j+ a* r
我睇你兩條友唔係想呃分就係發緊白日夢
$ [, I1 K! M) G( [# }9 y黎得吹水區就梗係吹水嫁啦
怪夢就冇乜~: T, J5 {/ \- _7 f, T  o8 x! D
但次次係物理堂瞓覺都會發墜樓夢~係次次!去左第2間學校都係~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:% Y5 e5 W6 E5 r  q
1落雨落"針" 同 "turtle"5 D* w% U$ ]& K$ ~! u
2中秋節老母變人狼
- D" m5 q8 L+ ]# n3發夢跳樓(次次都唔死得)
1 Z% t" h: c4 W% `( n* M
真係夠怪wo~~
  k: `( k5 S- {5 f& Z5 K$ d我想試第3個~~
Originally posted by stephen851214 at 2006-4-19 08:29 PM:
% F# b; F5 }( J% V' R& R- _1落雨落"針" 同 "turtle"6 r& B( s( f3 _
2中秋節老母變人狼, V/ \3 W: }1 M, ^. f- |
3發夢跳樓(次次都唔死得)
; Z  z* H) S! X# F1 ~

9 c. p. {/ B# S8 R+ \" D8 ?$ _4 }我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17 AM:/ E  Z6 Y' d/ y  e$ r/ \: |' B

1 a4 W* C  l* z7 ~2 t# s- Z3 a
9 b" ?4 T, C$ c) p) F  q我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
' }5 F, O* b/ C' }( `5 _! o; t我都試過~
Originally posted by 12d3 at 2006-4-20 01:17:
7 q+ a8 U4 ~8 y) b! E& y1 R) e* j
9 w8 |  }# H" [, X4 W4 v5 r) ?: g7 f
我都試過夢見老母訓訓下覺變人狼,d毛白色嫁!
  k. w& c5 c8 g% d; H5 V1 [) ?5 l7 E6 S8 {
夢見老母死都試過
.
Originally posted by terry891089990 at 2006-4-18 05:05 PM:
5 F0 @1 B- X; P$ {  v( ?搭電梯...去極到去5到我住果層....赤腳在海上走...夢見海水乾涸...
  \- `: z0 P4 w" N9 ]% C: F' }

. w# \  |" z: y9 p"搭電梯...去極到去5到我住果層 "4 V/ Y& @. n1 ?, W8 I  i- `
依個我都試過  G& G1 M! K% n/ c6 M- }' s

8 j) Q  o2 S3 |) h; R都仲有d怪夢不過發完又唔記得
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。