<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 紅雨事件~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 07:10 PM:) Y# T/ E2 J! \, {5 N1 p* m

, R; O* \: }6 k# e7 |, Y: a+ b6 b9 b1 @
我都要返工, 明知紅雨都冇得走
4 Q* H/ q* E& i- {% C/ _
我驚比雷砍多過冇得走^^
= =我返緊工,紅雨時仲要係條街到 去緊第二個office整野1 M: \2 F- z' ]4 v# [
全身濕晒
Originally posted by bt新之助 at 2006-6-2 07:34 PM:
6 q4 @6 M+ ]& @/ L2 D= =我返緊工,紅雨時仲要係條街到 去緊第二個office整野
, g) S2 r, Q4 \全身濕晒
" @6 K9 {9 ^) ^' Y
我安坐office,咁啱今日帶飯,唔使出去,所以只知行雷行得好
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 07:36 PM:. n; Y! ]0 v1 d; V4 R

U7 c8 Z, q% G5 Z8 e$ E2 J4 y我安坐office,咁啱今日帶飯,唔使出去,所以只知行雷行得好
" u( v! X3 Z* c' X2 W4 q0 ~: i; p0 f- ^* n) _& n3 w! O
我都有帶飯, 不過出左街行一陣, 睇下有幾大雨
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 08:06 PM:1 G" {4 `) o+ P5 ]/ t" `. V
' R5 j6 G* ^8 `8 h  ^$ ^3 f
( V) E7 J+ }6 W3 @* X% E8 h
% n* c# q2 E* O! b$ t& A/ \( o8 t
我附近冇野行
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 20:06:
% Y9 @* B0 |4 v$ u' l7 ]) a8 A* o2 p2 @  M- q$ T9 d
' M+ t' y) @8 o
/ C; r: N/ Q* L9 F. b. K3 P- @9 _: u

3 P6 D3 m+ q7 P  P. ~+ U( i# ~我今日番學又濕晒,放學又濕晒
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-2 08:24 PM:* z3 N4 H* w8 K$ |6 U8 A
3 R2 K2 l1 k" G

: L* o% w$ p6 s3 `9 Q0 F( |8 b% C我今日番學又濕晒,放學又濕晒
& D. X0 y) C9 @
有時有帶傘都冇用
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 20:26:
" a4 A$ y; o$ @+ E! _; j& I" x
5 p& k$ y' q6 }2 `6 G& t( p有時有帶傘都冇用
$ G5 `. C5 l# ]! U
# B/ {6 O1 W4 Q' m/ @. V- S8 {! D
不過都好過無既
.
Originally posted by 155220 at 2006-6-2 08:28 PM:
/ \7 t, I% F  H) c
/ B4 S2 ?5 o3 ]  R. ~3 c- ?# ]! Z1 n$ f2 c4 w4 R! T
不過都好過無既
0 m' u* X8 d. _好過兜頭淋囉/ U( E" O% s0 T9 S$ y" B' c4 Y
呢個時最候最鍾意白色校裙
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-6-2 20:38:+ S+ o! }% @' I" C/ P/ ^; `

# p6 h* f2 h0 _好過兜頭淋囉4 J5 g* k5 `. @7 W8 p
呢個時最候最鍾意白色校裙
6 }. }- X4 I8 G. @! l( N/ i( ]3 D2 N" l4 c9 T
成日濕晒6 l& u# @# I8 M2 |
不過d女仔就一定會好尷尬
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 紅雨事件~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。