<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 07:59 AM:
8 g! F( |2 U9 }- v+ j( ?% Q( ?) r. u
; W5 n/ d, b9 X
夢見老母死都試過
0 `4 r  T- C7 q* S, ]  l2 ]我夢見我家姐><
Originally posted by ho309 at 2006-4-20 04:00 AM:
6 O- `; {3 e. i$ Y! D4 F8 j+ N& M3 v$ F: t3 _5 t3 u
我都試過~
5 G" S" T- x: `$ I- n/ D
ha!~你地阿媽係咪好惡?; I# \5 J! m$ c$ u$ N
* p4 Z$ l# _4 f1 h6 l  x' f6 D
& V- A* r* U2 q% S5 [
昨晚夢見阿月用筆記殺晒所有人,唔好係真=口="$ V4 h; |* X! Z
# R* z7 `6 _" P# ?5 N
[ Last edited by 奇 on 2006-4-20 at 04:38 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 13:49:) i  I% x, _" i4 `$ D% I
# v+ Q1 P* w, `, M( ~. v  b
我夢見我家姐><
: a2 e* [0 F& G2 j- U! \
9 Z% V; _3 ^. V# [# l* O9 ]
跟住點?
.
點解淨係女人變人狼......
Originally posted by 155220 at 2006-4-20 04:42 PM:6 N, v/ e8 @( H  {0 ^" W

( P9 s2 Q0 i) @* \- S0 Q1 ~( s' W6 E) ^. G
跟住點?
# U' i. {/ i7 E4 k8 q& J: b
瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢$ q  I4 W; Y  z6 F: d% s3 V+ H
講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
我以前連續幾晚夢見死去既曾祖母企o係鐵閘出面望住屋入面既我。
% m7 S8 P  ^5 p( s1 }我次次既反應都係驚,同埋喱o係鐵閘隔離個大門,等佢見唔到我...8 g" X3 E. t0 z# W/ M. o4 B
然後就係..我o係木門條隙見到佢仲o係鐵閘出面,然後突然,. r4 U' E6 q# R. \8 i  w
佢隻眼又找到我了...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-4-20 17:55:# v# I. V2 ^" w- D  V
& |8 W/ m% [. h
瓜左,媽咪同我講(好似山火)<--都係夢
+ [. j. x+ b' J" z8 `講開,以前八仙嶺山火時,發夢屋企收留左條屍,諗起都心寒><""
6 H5 J, S) l, }/ h  ^! G

! {6 B) |9 g8 L* |! ~8 a我響母親離世後連續幾日見到佢死,仲要係唔同既地方同時間
.
Originally posted by alantai at 2006/4/18 17:00:
4 O) P% k) N" F2 X2 M5 m' ?- K分享吓啦
5 @1 [. _# f% w* m
- g; u+ s3 c# [% k印象較深既係
7 P" g: c+ r, V0 P/ k1.夢見王...
2 F; L' x( `9 {: K' {) G
幾次夢見 Jesus , him mother and my friend chase me and want to kill me in the mountain
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
我試過夢見係一條好長既隧道入面....後面有好多野追住我...
+ c2 Y% h, Q. F# {" [6 u冇留意個野係咩...因為太得人驚...自己一路跑...) S- l6 s% o8 P4 Q. O4 w
又叫唔到出聲...仲要成個畫面都係黑白色..
5 g. L" ^$ S) t" O$ a之後好似因為聽到一把聲...把聲同我講左一句野..% K8 @- T- V7 M6 `
我之後就醒左...句野係咩...唔太記得
我試過變左做逃學威龍入面個周星星,最記得拿住支mp5,) \" d" @0 u8 H4 O; R' [
跳黎跳去係學校入面救人。% f8 d6 P5 h  p: b' g( I& M" t
又試過無啦啦彈左上天花板,好似spiderman咁,但係我動彈不得。
支持社民連!
Freedom Forever
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家發過咩怪夢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。