<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲
返回列表 回復 發帖
Quote:
4 W& k% m+ @% pOriginally posted by Kian76 at 2006-6-8 02:25 AM:8 g3 S5 v+ E* t2 E
勁開心,如果我係個四眼仔,分分鐘當...  
: v& K% k; x6 d# X8 f" N; r- r
, g8 a  G) r0 u/ B  I4 b% U* x& ]! L; J- v% b
5 w( m6 w* m4 P& ?6 l1 c- d, m- K
抵佢死啦,懶醒咁~
7 E& D2 z4 R3 ~' f$ S我就唔信係四眼仔做囉.............如果係既話當日點解唔打個阿叔一身呢?
. e: j5 \( j* b# k" J' ~6 ~- b
% i1 q  [0 [$ G, Y, J咪傻喇,問楊受成同梁思浩咪知邊個做o羅 !  (~^o^~)

532 x 720 PIXEL下載

350 x 269 PIXEL下載

Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:5 b2 g# Y3 x  c1 l8 q
http://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html+ R: s: t% |& v7 A

: ^; e3 W2 p! A* l" D點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
, [. u2 {( w! T; r1 q# g7 {
/ a2 d4 G' {; N4 {# k7 i- O, AGood point !
) P+ B$ e5 {' ?8 e" C5 ?. b8 R6 q; z
我都唔明 ............
阿叔話知邊果wor
3 m7 u! j) D+ Y  L  z* S0 W% o6 }3 f$ \) ]6 W5 W3 f( e1 N# o
拉人果時又有新聞啦
影得咁清楚既 係咪做戲架: }  X$ O4 Y3 ~
6 H$ a. T( q4 P) `; _0 i
[ Last edited by 王晶 on 2006-6-8 at 12:42 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 07:01 AM:
! v* F9 f5 v/ Nhttp://hk.news.yahoo.com/060607/10/1ojth.html! s6 V$ z  s; u" J7 Q
7 a/ y* n/ q, Q4 k" G, F
點解會有人影到相既呢?.......=3="唔通係重組案情?@@"
, K2 w, O3 d& p7 O

0 ^7 c5 y, w/ X. k$ Y% {2 c; v7 q* ^  f: u1 F& d# c
好明顯係<東方><太陽>俾錢條粉腸作新聞啦!!
% u8 h, s- }  |2 h" f( v" J打人都影得咁清楚?! 擺明係陳健康第二!!!
3 a7 {' `# d% e6 y! G快D搵人踢爆佢, 要<東方><太陽>登全頁頭版道歉啟示!!!
Originally posted by dragonass31 at 2006-6-8 12:49 PM:
6 h4 ?  b  T$ H# b4 |9 z$ I4 Z2 F: s" g& I4 v" @" `& s1 u! G

' {6 P3 D% T; g( C6 i& `. p& Y
. y+ N. u! K: i6 c/ C( g& O好明顯係<東方><太陽&...
$ h# A/ h  b; V* K係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得咁「甘」,唔知佢收左幾多錢呢7 p$ t3 Q5 F4 ^" F9 l6 N) S

. L, D4 j0 Z5 F) i6 M# c5 v定一話係東方玩佢呢?特登搵人打佢,但「巴士阿叔」完全唔知情,咁東方就有料報導啦
0 k# X2 T; ^; Q& d
" X* n: f/ b; S超級陰謀論
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-6-8 12:52:! y6 G4 ?/ |9 u# \+ {% L* X  _

9 Q. z2 T* e1 y( y7 \( i% J係都唔奇,但係「巴士阿叔」比人打得...
9 S7 _8 x2 r: L  z6 J, r/ z: b, S0 A8 V# X+ F+ Q: ~
話唔定打到可以攞傷殘津貼呢.
以前亞叔只知隻dup,現知怎樣比多人揼.
挨, 喺巴士上面鬧人個陣又咁英, 依家就比人打到好似豬頭咁.
抵佢屎...呢d就係要出位的下場啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 巴士亞叔遇襲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。