<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日日返工沒野做, 可以做什麼打發時間?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tkc314 at 2007-1-9 05:01 PM:
) {5 r) d5 H4 j% `! e傾下電話掛..
/ h! f2 j/ V( H' b) u
2 y/ \5 P7 \& [' {聊下女仔lo--
' [4 @# B2 O, S6 ]% K' q

9 R2 Y. A8 Z' W7 i( @- J% A  B& I. J$ V# e- t
公司無女仔, 全部太太
Originally posted by at 2007-1-9 05:19 PM:2 e8 e$ v0 Q5 }0 p( n: Y2 b
& ]) Y! ]( u8 @6 v! M+ o0 }" D
其實一日流流長,做既野又唔係多,好心d老細隻眼開隻眼閉,一係唔好請咁多人
) Q  t/ Y$ Y! |- x4 G" |0 L$ k0 K打工仔"吞撲"都預左架啦
+ C/ o: y: ~, \! j1 K
9 t6 }( d& \( R5 ?8 z6 _+ }+ tvery 同意
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2007-1-10 12:49 AM:, j: w4 d* D" d( |: Z

9 w& [. b7 [; v$ p6 x: Y! g) ]
# {, _1 ]: Z8 j! ]) `. ?( `老細都心照啦,十個有9個都"吞撲"嫁啦,
& s5 U0 j3 [% O打工仔做工都係做比老細睇嫁遮5 z* e- c" L6 {- M
唔請咁多人又唔得,因為一忙可能唔夠人用
! }1 N$ G8 W6 g無錯!我之前份工咪係囉!做晒d野我走去搵人教,之後仲有大把時間....
9 z3 c% Y0 N& X% v! Z6 B唔通一日學晒咩?係都未必記得,而且我學左都係做番自己崗位既野,我已經慢慢學,慢慢做) ~% f' O6 K5 T: f, v
老細見到,我下下扮野又覺唔自然,上網又被人話主動d學野啦+ g8 x# G" l! @% g4 s0 }
坦白講其他人咪係度玩online game
* f4 V. B2 F; c眼不見為乾淨
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
買d學習ge書...7 n  @; t1 ^$ E' B: l
自修下
民主定民粹?
你真係好喇無野工人工照支........我就成日無停過手..........真係同人唔同命
上 26fun.com
Originally posted by cristiano3156 at 2007-1-9 10:26 PM:
* i  _8 X+ g3 k4 `& Q  a聽mp3,打psp,睇報紙,都係咁嫁啦
' ]) r) T/ i8 b6 I! q4 j

, r" I  G* r- d! D$ b7 T做d好揚, 老細實知你蛇王
Originally posted by topdog00 at 2007-1-11 09:45 PM:. S8 D; U. z- N# S, r/ F
上 26fun.com
" h, h/ O* L: M6 p$ J& p
" [; b8 S  f' p: k" r' U: X
上了
Originally posted by hongkongoc at 2007-1-11 09:35 PM:
( [+ q" x4 F) t. Z) r, Z你真係好喇無野工人工照支........我就成日無停過手..........真係同人唔同命
+ O# Z: p. S. p) U8 e# ^; d9 U
  Y3 W7 @$ J3 i3 r9 t) z) i
交換工做
我係細公司做.........同老細一齊夾心夾腳做野........點吞pop????
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日日返工沒野做, 可以做什麼打發時間?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。