<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,
返回列表 回復 發帖
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:47 PM:
* G  j. V! |; j9 U) W6 T. [' G8 Z( d! w6 m. U8 K
我絕對冇話你粗礦wo
3 A7 k4 C1 i2 w  |. d. h唔好俾我冷淡既用詞呃到,其實我內裡好友善嫁
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:49 PM:  e4 I8 @5 M/ |6 ^

0 `: k' a8 E. s( M5 j& n唔好俾我自由神既ac呃到,其實我內裡係大邪神黎嫁
. z( g& n' ^8 c2 H: B
Originally posted by SCM at 2008-5-20 09:50 PM:
; g( X1 S# N0 u4 U: V5 q8 K9 R
$ s5 a% J6 j( P2 b
, g6 _" ?# F1 l6 Y
講講下,唔見左可米.......~_~
Originally posted by 自由神 at 2008-5-20 09:56 PM:5 \' |3 c) p9 \; i' A

2 e, E& t" |1 Y) ?0 h講講下,唔見左可米.......~_~
  f2 }, I6 v4 w2 |. l' s% V) I
比某神邪到嚇走左
6 M. n- S) P" F) \$ W' L, l' L" _- R; ~/ U/ W
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=181949&page=1#
偶真是菜鸟.... 没有人看见偶的问题吗.... Orz
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 10:29 PM:: Y4 a, ~9 B, z1 C, ]; B- p8 e
# W3 N) b3 }  e% L* i" P
咩事呀大哥
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 22:29:; i' ~7 n- v5 `: s$ X  H
) |4 ^" t9 M3 w" O1 U0 {3 E7 e
# o: s' r( b9 L/ Z* s8 k* k
咩事呀大姐 快 d 回魂啦
可米...你好
Originally posted by 自由神 at  10:32 PM:
. ]" y' R& F( K& w' X; G: N8 f. J! Q/ l4 J: q# |
咩事呀大哥
+ p: y: O3 e! o3 K7 S* m3 ?

; a9 U, f% N5 H0 O5 F10楼滴问题你懂吗?
Originally posted by playbr2 at 2008-5-20 21:48:
# r) ^& m' g7 P
( J- W2 B2 A3 T" m  k+ m% J8 g. y) U
真奇怪?为什麽这里滴人都叫偶作pl...
5 J- }/ T/ e  m* E& A: F+ {! o
是仁兄,人兄是類似人妻的詞語嗦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一齊黎吹下水丫,,

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。