<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?
返回列表 回復 發帖
gum mo liu ga le d friend...- -4 j0 s% \. `4 D6 P& A& k
dont know how to play is not ur fault
/ [( r- F% ~" a0 Y: K' g# Tand u dont need to learn it anyway, if u dont want
大家都講得好arm
$ ^1 n" c6 k! M- E唔識無錯ka,想玩米學law
: }0 I( U, T4 Z; w+ v
- r* T6 o. D3 B  t唔識鋤d打麻雀唔好笑% W+ t& G7 V" B$ T
我試過成班f去沙田踏單車
$ i; S" z: s$ T. _! m有個女仔去到先話唔識踏  @5 s# h6 J" E3 w  e2 Y8 U
最後要陪佢踏三個輪
唔識咪唔識囉有乜問題先?- ]: `2 o0 |! p4 i
唔好當自己係異類先得架....( t- @1 A" ~6 M+ C
真係有興趣咪學下點玩囉, 不過玩下好喇, 記住唔好賭呀!
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 05:48 PM:
4 W8 `% x. g9 n: t& @9 c' \# b細佬今年讀緊中4,! E: q$ r) ]! U$ u6 t$ z  k
同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,* f, \7 R: }% s  z1 w0 e
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,
9 `, V6 M, \* K% a係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,2 I6 y. W2 p; }/ d
你地又會點睇我呢?
* a6 }0 m% t. M% {8 a8 C
5 o4 Q& a3 m% W2 ]
( \6 y: ?8 K1 j
積分 0; a- j0 x+ a9 u; \$ O$ _: M" i' ~
發帖 0: w/ M3 d& z: D4 K+ q0 \9 l; z1 X
注冊 2006-11-50 ?) K# p2 c: V3 G+ {9 |5 Q  Z
4 A' p  W8 x6 {# l1 }+ E! C
% p) O% d0 P6 V- ~( o# G. ^3 |/ f
哈哈.....唔好怕我係分身呀,
0 D7 V0 A/ n' n* p) p6 k1 g我一個星期前先由朋友介紹呢個網俾我^^
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:24:# _) Z' i2 T( E2 y& Y" q% u6 j$ H
唔識唔緊要,可以去學嫁嘛~
5 A8 M% q" M, R
2 B# _  E, ]9 x& H+ P$ R- A

! j1 D2 {7 {5 g
7 D6 m+ H* W8 W5 A( K+ ?至弊我點學都唔曉呢~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-9 18:48:
# I! F7 U9 b5 n2 B* M, Z! K7 ]( C* p
至弊我點學都唔曉呢~~~~
! ~) \; F" f: N" p3 ]+ z係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
Originally posted by 左輪仔 at 2006-11-9 18:52:
, ]8 F+ T& G- k' [' l# j' D# i3 ]2 V6 D: `! G
係識左一范都有玩啦,仲要學咁多野
$ X' U6 S! W" d: \3 p- s' [) i- j0 I1 |' D
6 H; z0 s  g. ~9 Z* r2 I

5 e7 q6 I' E3 h$ L我一辦都唔識呀哥哥~~~
Originally posted by 金x3=鑫 at 2006-11-8 17:48:6 e  K- [+ t) h" ]2 x: t( v" C
細佬今年讀緊中4,
7 n* Q- [3 Q) a3 j同d fd去玩果時,好似bbq,唱k,去人地屋企,1 Q" N0 B1 e1 [8 _* h5 s5 {$ r' K' N
打麻雀,玩啤牌,係例行公事黎啦,
4 H3 [1 K; l  f) t; o% }係我又兩樣都唔識,次次都俾人笑,, a& a2 A1 \  Q8 Y8 i. j
你地又會點睇我呢?
4 _* C# m! U, Q  S; A3 F+ [+ e咁你又係嘅, 小學三年級都識打麻雀啦, 有時出嚟交際SOSO, 乜都要識d;( W4 h* ]5 s9 y5 T9 n
不過唔緊要, 學冇前後, 達者為先, 而家學都未遲, 或者你係明日嘅賭神都未定......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 啤牌,麻雀樣樣不通,俾人笑係應該?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。