<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:03 PM:
& _, m  E, Q; S3 }# N  v
  C' T7 [+ |9 f5 p0 m" H8 s; e* j依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
* S5 f5 _/ d2 n( h! N* ]~_~ 我都成6,7年前la...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:00 PM:
/ c7 t, U- d6 r8 U# q: m+ Z0 R' Y) z9 [; p4 h7 Z
我地係放學去捉ka wo....~_~. `* K& i/ s- |2 S4 p3 ^+ l" Q# s
我成日都捉唔多... 要人比D我
9 z. G# n- I% j/ i* u
( h# V) y: _1 M$ @, a
5 E& x0 z0 _+ |6 S/ t0 U哈哈~!我都係,不過都20幾年前囉!
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by william303 at 2005-6-28 16:03:0 F0 n; M. ~, A8 i) |

* W) L3 n: d1 j4 g* P% K依家重有人玩架?我玩果陣都廿年前囉!
' _; c" U; ~8 v1 u  n# W/ Z4 i" f
我都有十幾年喇@@"
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~  _, u% t  z; u: `) z. Z! M  y; E
Originally posted by william303 at 2005-6-28 04:14 PM:0 Y4 d: i) c7 O0 t
睇返D回覆,個感覺就好似睇緊個廣告咁,邊個?咪係ICAC果個囉,依家咩都冇哂,以前果D咸水樓、收黑錢~~~~~~~~~* x2 m; W/ C1 K5 _' m% c7 i
4 g7 c5 c- ]: d果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
Originally posted by JCer at 2005-6-28 04:35 PM:0 R9 v; i5 d' ~" R5 E0 T- |7 x1 s* h

: S9 a. n. o) z5 C果個 Rapper 亞伯好正... "咸水樓、收黑錢.....竹水都無得你食..."
' M1 h  J+ {2 B6 d$ c同意
Originally posted by 乞丐教宗 at 2005-6-28 01:38 PM:
% I' T8 j' T8 K$ m
( |6 u. K- x5 M! Q唔知邊度有得捉呢?
$ L+ e8 {$ S7 v* H. K6 s: v2 q) ^  T
5 \( k/ P. U4 w/ ?! u
深山
Originally posted by 史艷文2 at 2005-6-28 12:53 PM:: H+ Z1 j* O7 ~8 |1 Y
以前最勁都係得一隻(老督)
( b: q% F* A" J* u' G2 z多數潛到(金花仔)
! B1 Q7 @! b1 f6 b5 M
0 v4 ?. J  Q+ \4 e. J5 i
重會 歪pat 嫁!
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 04:53 PM:
2 ]) T  _3 N9 D+ }: _& D- ^
8 U* X! y, b% s" @
9 V2 I4 W5 y- Y2 y% `8 `重會 歪pat 嫁!
' }+ t% S- h. n8 T/ h

# D  p, E. R3 M6 w果陣D豹虎咪叫 孫悟空 紅孩兒 哪咤 既!( Z" \; H' F# a8 T, b9 N
有個死豹虎佬捉咗隻比較大D既白色蜘蛛,6 b+ k. J& E. R! C+ k' d8 Z
呃人話叫 白衣觀音,同我地D仔鬥,我地梗輸啦!
" V) B- u, k, H! k$ `4 `: U等我地又潛又買,佢又有生意.$ _2 j2 j# ~; z- o. B! M5 H4 [
後尾我地學上山捉,又自製豹虎籠.
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by d228216 at 2005-6-28 16:53:
! k6 a" P2 z, X$ z$ h2 T
7 R$ K: x1 x: c, F: m8 K$ n
* Q9 G) A" Q1 x$ h; [  B# K重會 歪pat 嫁!
6 O6 j0 T- t4 v0 c8 ?  C4 i# `1 {就即係痾屎@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [生物圖]圖解豹虎〔金絲猫〕公乸[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。