<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??
返回列表 回復 發帖
戲劇同歷史有D分別
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 大優勢 at 2007-2-9 11:28 PM:+ G  ?7 Y& r+ F! F4 B3 T) P  D: g
你打機就打機啦
0 y; z* k& }0 v7 n& S/ ?) R
* t. v9 ~& M' L0 z- C+ c6 U1 p* m" n, S2 u, U* c/ E
你唔係想打機學歷史呀
. |, U) ?: ^2 i8 d- A2 V
唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
today is season finale
1 \1 J* f9 w; L' T6 Gnow showing!!~
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 08:35 PM:  n4 V: [1 X9 }8 @0 J' s
戲劇同歷史有D分別
' j+ N/ C0 p1 E( i- ]$ O當然啦1 Y2 V: t3 S9 Z: S# ~5 x3 {, W9 G
唔係點吸引d人睇
Originally posted by pigcat at 2007-2-10 19:43:
/ u# y% N$ I  D8 O: {" l0 T! K; ^' I+ e/ M3 B: p
結果點
4 U# m" E4 }: C+ k; U
無作用
Originally posted by abcde1918 at 2007-2-10 20:37:( j3 r7 q' B0 a1 S4 X  D3 D8 o* N! f
6 T2 ~) e) z% s
唔咪唔得喎,有大把三國Game可以學歷史
# V/ y5 {' w, Y
# J9 c" H8 s" G. o  r/ K2 X睇人物列傳都學到野啦
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:! E5 ^( v5 Y) E1 D4 G
2 B) O+ Q% q+ a2 d" t. Y

/ }% K; M7 S- K睇人物列傳都學到野啦
9 @+ Q1 s2 d) J: h依家我最了解既歷史都係三國
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
套野不知所謂...
Originally posted by 155220 at 2007-2-15 10:21 PM:
7 O4 z$ N& p; \$ m: R6 T; y2 u. S( n0 _" T( f7 a# j
) x) h. k/ w' E1 h9 W$ M
睇人物列傳都學到野啦
1 c! V  i- w1 {, U0 _% y( p
係ar..
" Y3 }# D; @) r4 h9 g2 L+ X尤其是而家佢會分埋正史同埋三國演義
民主定民粹?
就係因為咁..睇睇下都無咁好睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 爭霸點解咁樣o既??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。