<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2007-10-28 02:47 AM:- `9 G5 k/ s" S$ o+ U5 u9 h5 f
呃錢就冇,呃煙就成日都有,不過我都唔係個個俾
; |% [& a# C- `3 v
) c+ r& [$ E6 J6 J* t! J7 Q5 c& P
上次係機鋪請我食煙個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:0 Y5 }3 C- C* c8 D
乜仲會有人咁樣ge...
. T2 x7 G9 I# Z
0 {. O8 O/ b# Q$ F2 H- R/ D6 \6 ^, @我都只係睇過係車站有人扮慘
: ^, u! U. d, w: ~/ y6 J1 r+ K3 P) F! H" K" l4 G! h& V3 A9 }
叫你借幾蚊比佢搭車ja...9 S! {' l' {! o

+ Q( X) B, n8 p(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
6 q  c6 v% J" e
' s9 [7 w* X! y4 m; ]1 j上次幾蚊都唔借比我個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by 阿感 at 2007-10-26 11:11 PM:% ]7 q. p; X- ?
以前o係兒童場打機間唔中都會有人屈錢,係屈都係屈十元八塊,可能因為重係細路
7 M! k% E) _5 U, o7 u- _6 L4 T# l- @9 C
而家都重有人做呢d o野?條友座時光機o黎架?
7 D% x6 |) I) K+ z7 f8 b* x: T4 t
o係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
Originally posted by ckyckk at  04:42:
+ ?  S; Y; _5 `' o. k
+ F  |1 t8 i  a" r: i4 M4 u
3 |: V7 f' [6 ~1 U' B; v$ J0 Xo係兒童場俾我屈左15蚊個靚仔唔通係你 ?
) j/ A' J6 I# e0 H' y
6 ~* k" ^, G7 S# W: k4 [; l2 \肯定唔係我啦
Originally posted by 阿感 at 2007-10-28 03:52 PM:
# d' M) \7 D4 T# \- D9 M1 x
; s& \  S/ Y' i8 M0 X1 u, ^$ x: P) M3 p
肯定唔係我啦
2 X, p5 q- N/ r; i# p( t/ w0 e3 z% |) c, d* E: n
咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛 . Q* w& w/ [8 q

0 k" K( `  X- Y5 O! g$ K1 A隻衰雞都唔識貨
雞雞你個童年都幾精彩喎,咩野都發生係你身上
Originally posted by sfxc0000 at 2007-10-29 04:16 AM:
) I& E/ b- j: y0 J/ O
9 H/ g0 f6 y/ I, L. N' ?4 t" L4 @% G7 l
咪係囉,感感出名係靚女黎架嘛 8 O7 ~9 Z. h+ F
' Z) f; g1 e# g( I) R
隻衰雞都唔識貨
8 Y8 e7 R/ K+ @
以前細過一個人入機舖真係試過..... 攞左1蚊啊.... 慘... 明知雜...但係又要入... 對方牛高馬大...唉.... 所以父母係極度反對入機舖打機...
Originally posted by 愛新覺羅 at 2007-10-27 12:05 AM:0 V0 L! _! o. l6 V! Y2 |  g
乜仲會有人咁樣ge...
; t5 n, B& l. A! i) R: |
6 A% e( E( P" D7 u; |: G( i我都只係睇過係車站有人扮慘
& T- o4 |7 q0 s5 J2 z3 l
4 H. K( B3 N6 k7 K叫你借幾蚊比佢搭車ja...! b! w' L. ?! `- @- ^

6 x2 L2 A8 q/ m(佢個個都問..如果個個都比肯定可以搭好多轉
" n; w3 a" g4 q% _9 ]2 S* [7 y我都試過, 仲要成日見到佢係果區問
超 + shocking pink先最柒......如果做古惑做得咁sharp真係on x
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 嚮2007年既今日打機~~竟然有人嚮機鋪問我攞錢...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。