<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......
返回列表 回復 發帖

喂......

我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得$ \4 f& r6 Y$ H, |; O0 h
你地第100貼果陣係咩貼呀?

1024 x 768 PIXEL下載

你有100分先出個POST興祝啦, v1 y6 _& a6 H! Y+ Q0 v
100分個POST我就記得
我平時都係睇既多..回覆次數都比較少..: c3 d1 W! }' R5 ]  D9 z+ G
而且甚少會開post...* @3 W' w7 r) k1 W+ x
睇來我都係有排先有100分...8 @# G2 i$ q1 _7 N
不過..我唔會拎分而係咁開post..
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 15:44:% R; C$ A3 J1 I: ^! X# p. s
我平時都係睇既多..回覆次數都比較少..) `/ T2 U3 a" J$ ?
而且甚少會開post...
$ V: F9 _3 ]: A7 q4 a+ L' K3 d4 c睇來我都係有排先有100分...7 N% n. d2 Y( A: L& R; |
不過..我唔會拎分而係咁開post..
/ L5 Z9 R. v* ~4 x我都只係出過26個POST
$ Z* n1 U1 _) ~/ h6 z唔出POST冇問題,但係唔回POST真係好難會有積分喎,如果唔夠積分又好難睇得到D正POST正相喎,朋友你話係唔係
Originally posted by YoUmEhEsHeIt at 2007-9-4 15:38:, t2 ?; M2 s+ N, q# P
我終於有關100貼喇!我仲想問記唔記得/ b1 C) |) D  S# r! \7 Z
你地第100貼果陣係咩貼呀?
7 a9 i" ^3 I% Z1 l8 F7 j% ^
1 T. x8 a- e  \& l: |

7 I( `" k; A$ `4 I6 j& `咁都得.............
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 03:58 PM:
6 f$ V0 h4 u3 d' d4 F
6 u  ~+ K+ x5 e! B6 X- ?我都只係出過26個POST:...
" D& g  `: n, T( ^; T
. L( w- x. t) ^: ?

" U$ Y# z7 c0 l. x我明白..所以我都會開始回下post...
$ p, P0 l# i4 k# d8 z: H: K不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)
( K0 ]5 k8 a6 N4 c# N* m1 v! J請唔好介意..
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-4 16:08:
" M8 y, m% _: G3 O% C( h7 i8 b7 M8 @' m' z+ c# f8 f

& [$ t. a: W* {; t9 i! V/ W+ T& k/ E9 ~" x8 u2 U
咁都得.............
* d! i+ w2 m2 `( i+ O  @; u' aBOY BOY你第100帖係咩野帖啊
( q8 Q+ b* i: X1 I2 R不過你有26727張帖又點會記得
Originally posted by 無奈 at 2007-9-4 16:18:0 ]# R6 k% u' w$ H

9 E$ ^, L1 v7 }; @5 d' ?4 C0 u
  P+ [/ ]9 ~6 W2 ]* [
- G4 n. |/ A& ]$ n  ~我明白..所以我都會開始回下post...
) ?( \2 z1 X5 o3 G/ T1 U不過..有時見到有d post都唔多想回覆(個人感覺)* X3 |& }+ v: ~" n1 S$ u3 R  u
請唔好介意..
2 z9 s' F" `" V/ O' [
我都係唔會係POST都回不過又唔好一D都唔回
不錯ma^^8 j, u" S# l1 ^* u6 j1 \9 V
努力發d有質責的帖子: E# B$ z& C0 F* u/ m) N, c$ u1 p/ ^
好快到600分( h: a$ ]9 K  W& M) g; Y9 z  J

3 W; @' a  A) q' l  n- C2 l我記得我600分時好似開過一次貼(定係用左黎回覆呢?)5 l* B+ _+ F! Q7 u6 U  J) H
1000貼時好似都有開過& s! U; A/ ?" X5 o
下次目標係2000,5000同10000貼
Originally posted by 勇勇 at 2007-9-4 16:27:! o% y' g2 g9 s; {; w# \5 p

8 \$ W2 a9 q3 p% r9 l$ Q9 I) ~BOY BOY你第100帖係咩野帖啊
4 g; J+ f4 r4 d不過你有26727張帖又點會記得
7 i- r- z' d( h- Z% H% W5 P/ q. o$ U

/ V# a# ^$ i/ G2 B7 o+ j2 R" V  k2 ]: K: G$ A3 U# s2 X+ i' W) v" L3 v
哈~其實我一直都係回帖多~
# A: i3 E1 a& g) `7 E/ e1 H唔計"性版",我喺EF第一個出嘅帖就係"頑童俱樂部"咯~) F8 k; M3 b0 G4 P4 R! B
嗰陣成日比版友話我咖,淨回帖唔出帖,出吓帖同大家玩吖嘛~
! ~0 b, Y( P' z& @8 H3 p2 U& U6 L9 s經佢地鼓勵下所以我先學人出帖咯~
& ?' N* p  l; h7 T$ I; ~
: F! z, T0 W) `" B6 K0 D我都真係要揾吓我第100帖回覆係乜先得~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 喂......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。